Jump to content
Guest Coupe

Японска фирма за тунинг части!

Recommended Posts

Guest Coupe

Понеже новината е свързана с ТУНИНГ мисла че мястото и е тука а новината не е никък добра.Новината е свързана с това че една от водештите Японски фирми за тунинг части фалира а тя е "TRUST".Фирмата е основана през 1976 година а през 1994 година в САЩ бе основано подразделение на фирмата известно като "GREDDY Performance Products" Компанията бе водеща в производството на изпускателни системи,турбини и електронни управляващи модули.След като тук сме само Японски "поклоници" мисля че е важно да го споделя с вас. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от кога са във фалит,че онзи ден исках да си купя един уред за налягане на масло Греди и ми казаха че не могат да го поръчат,явно заради фалита....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми свръзват го с финансовата криза и залетият пазак с съштите части на много по ниска цена идващи от Китай съответно намалява интересът и бум ФАЛИТ така беше написана статията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз наскоро се бях натъкнал на такава статия. Мисля че в Maxi Tuning я гледах. Пишеше, че една от причините за фалит е това, че пазарът се е препълнил с евтини и нискокачествени имитации на части за силов тунинг. Не случайно вече се намират турбота за по 1000 - 1500лв марка БКВ (бай Кольо валяка) и се чупят на втория ден или разни пружини правени сигурно от пластелин и т.н. малко поизлязох от темата :huh: Абе с две думи Made in China/ Taiwan RULEZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

заради т...те тайландци и китайци след някоя година няма да има ништо качествено на пазара и това е много много лошоили ще е много по трудно да се достигни до тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

тази новина не я ли обсъждахме преди седмици. От greddy бяха излезли с становище че фалита на trust няма да им се отрази и че ще продължат да си произвеждат

http://www.greddy.com/news/?id=60

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...