Jump to content
Guest OXYGEN

Молба към колега разбиращ от Autocad

Recommended Posts

Guest OXYGEN

Колеги, моля за помощ от разбиращ Autocad-а.По мое скромно мнение, за човек разбиращ от тоя софт, това което ми трябва ще е елементарно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи какво точно ти трябва. Аз от доста време не съм работил с cad-a, но ако мога да ти помогна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи за ко иде реч аз все още работя на AutoCad.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновено става въпрос за преглед на чертежи , а не за изработката им ... :rolleyes: Или опит за преглед на файлове , правени на 2008 с по-ниска версия ... :) Пиши какъв ти е проблема :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ми по чертеж в реален размер от гарнитура на изходящ колектор да се направи модел на фланец 12мм. После за него ще си заваря тръби... Smile

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да се направи но трябва да се гледа от някъде или някой колега ако не си я е начертал и да ти я даде. Иначе мога да ти я начертая в AutoCad но трябва да си земам размерите от някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...по чертеж в реален размер от гарнитура на изходящ колектор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AL CAPONE прави подобен фланец , но за всмукателният колектор - едва ли ще му е проблем да ти даде чертежа и да те светне кое къде и как се прави ... ;) Мисля , че довечера ще дойде на седмичната . :lol: Иначе пътя е ясен - снимка на ксерокса/скенера в мащаб 1:1 и по нея - съчинение като чертеж , след което лазерно рязане /голяма грешка , защото закалява отрезният контур / , шлайфане , полиране , заварка / още един проблем - какъв точно е материала? и случайно дали се заварява с какво и как към тръбите .../, кривене и в крайна сметка повторно заваряване на тръбите поради липса на приспособление за необходимите пространствени ъгли под които ляга ....... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работа за 30 мин макс. (да не кажа по-малко) Това при положение, че всички отвори и размери са дадени... Защото ако човек си ги мери от чертежа може да станат доста разминавания.По чертежа ли ще режат? т.е. на машина автоматично от чертежа предполагам?Аз мога да ти го направя ако има всички размери, макар че имам изпити сега и съм малко зле с времето, но все пак ако не се намери кой друг... :lol: И чертежа си е 2d .. просто го режеш от 12 мм материал :lol:

...по чертеж в реален размер от гарнитура на изходящ колектор...

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мога да помогна ако чертежа е в 2d и има от къде да се вземат размерите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако все още не си намерил човек, пиши на лични :hondarulez: Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...