PHOTOCH 0 #1 Публикувано 27 Октомври, 2008 Какви са критериите за отговор на този въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #2 Отговорено 27 Октомври, 2008 ми най-лесно е да се пита уикипедия --> http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%...%B2%D0%B8%D0%BA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 27 Октомври, 2008 година на производство, сглобка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #4 Отговорено 28 Октомври, 2008 един леко страничен въпрос-ровър 216 купе,двигател от хонда сивик или црх доколко разбрах,д16а8. Искам да попитам примерно от коя генерация трябва да търся части,колата е 96г,а двигателя мисля е монтиран на хондите от 91-94 май бешепримерно искам спортни пружини-от коя ген хонда да ги търся-5 може би?благодаря предварително доколкото знам ровъра моделите които са 200...214...216 и т.н.т в смисъл модела е с трицифрените номера двигателя си е на ровър,а когато са с малките 24...26.... са с двигатели и ходова част на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chicho #5 Отговорено 28 Октомври, 2008 много благодаря колега за отговора :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #6 Отговорено 28 Октомври, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 28 Октомври, 2008 Шумен, какво правим - трупаме постове ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PHOTOCH #8 Отговорено 28 Октомври, 2008 Благодаря на всички отговорили.Ориентирах се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #9 Отговорено 4 Ноември, 2008 колегата ми каза че пружини от 5ген ми стават на ровъра,искам да попитам от 5ген купе нали са същите,в смисък няма да имам ядове с тяхблагодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #10 Отговорено 9 Ноември, 2008 element, ти ме объркваш нещо. Винаги съм мислел, че карам шестица хеч, а на твоите снимки на същата муцуна като на моята отпред ти си писал VII-ма серия. Да не е някаква грешка? А, колата ми е 1996-та год. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #11 Отговорено 9 Ноември, 2008 element, ти ме объркваш нещо. Винаги съм мислел, че карам шестица хеч, а на твоите снимки на същата муцуна като на моята отпред ти си писал VII-ма серия. Да не е някаква грешка? А, колата ми е 1996-та год. element, прости на мен, кьоравия! Надписът VI e бил точно за моята фасада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове