CrazyDriver 30 #1 Публикувано 27 Октомври, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги!Днес докато си сърфирах из нета, видях един магазин за части, които ми се сториха доста евтини. http://www.halogeni.com/xenon/Honda/Civic+(96-98)+UK.htmlНезнам обаче дали са качествени Нека някой ако е пазарувал от там или има някакви наблюдения да сподели. Доколкото видях в контактите на сайта, магазина се намира в Пл, така че колегите от там могат и да го проверят ако искат Редактирано 27 Октомври, 2008 от CrazyDriver Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #2 Отговорено 2 Ноември, 2008 Ако някой наистина има впечатления моля да каже . Наистина цените са достъпни особенно на Bi-Xenon системите. Благодаря и аз предварително.Ако си поръчам ще споделя мение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deleted_ 2 #3 Отговорено 4 Ноември, 2008 (Редактирано) Собственика на Halogeni.com е наш познат, който има магазин и склад в Пловдив ... бизнесът бързо му се разраства, хората са много доволни ... а относно Ксеноните - те са от мойте - Мисля че голямата част от форума знаят за какво става въпрос Фирмата е на ксеноните е Вертекс (VERTEX) - Качеството е да не се изсилвам много, но е Най-доброто което се намира на пазара в Китай ... гаранция ви давам, че човека е сериозен и ще останете доволни ако имате някаква работа с него! Поздрави! Редактирано 4 Ноември, 2008 от SLADURA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondacivic 0 #4 Отговорено 8 Ноември, 2008 Колко горе долу струва комплекта Bi-Xenon..цената добра ли е в сравнение с другите магазини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondacivic 0 #5 Отговорено 9 Ноември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове