DeLSoL 1 #1 Публикувано 25 Октомври, 2008 Ами реших да пусна тема,защото даже незнам как да задам на търсачката подобно терсене....Та въпроса ми е: при загасен двг, колата периодично издава звук все едно изпуска и се движи с по милиметър (въпреки,че неможе да се забележи). Под периодично имам предвид през 2 3 сек. което си е доста често...И още един звук ме притеснява,за които нямам обяснение: Всяка сутрин паля, тръгвам и на 2 3тия метър се чува звук все едно си разтегнал пружина и я пускаш...Същия звук сам чувал и при рязко спиране, колата започва да спира и изведнаж се чува този звук и спирачките всякаш изпускат за момет и после пак почва да спира и пак този звук....... Дали има нещо нередно с АБС?Нека някои по компетентен даде едно рамо,или някои които е срещал проблема...Благодаря ви предварително.п.с. Сега видях какви уникални сравнения сам направил Ако не ме разбирате ще опитам да го обясна по друг начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivi44a 1 #2 Отговорено 25 Октомври, 2008 Здравей колега преди време карах един меган с абс,датчика на предно ляво колело на абс-а се беще прецакал и издаваше такъв звук,наподобяващ прижина все едно се е откачила.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 25 Октомври, 2008 Да не би да имаш блокирал спирачен апарат? При изгасен мотор не виждам какво може да е. Да не ти е износен съединителя и да я оставяш на наклон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DeLSoL 1 #4 Отговорено 25 Октомври, 2008 Възможно е да е сензор,но не ми свети и лампата на таблото(АБС) При един неработещ сензор цялата система ли се прецаква?Купих си и инфоборд(уреда за диагностика) но и тои не намери никакви грешки!?Иначе за съединителя,наистина е за смяна вече,но възможно ли е да е това причината?Вече ме е шубе да не намеря колицата някаде надолу по улицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 25 Октомври, 2008 Какъв звук се издава, все едно изпуска и се движи ?Яко интересно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DeLSoL #6 Отговорено 25 Октомври, 2008 Вярваи братле, не е яко )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DeLSoL 1 #7 Отговорено 25 Октомври, 2008 Никои ли не е срещал подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DeLSoL 1 #8 Отговорено 26 Октомври, 2008 ц ц ц Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове