Achilles 0 #1 Публикувано 24 Октомври, 2008 Колеги, имам намерение да сложа права тръба от началото до края с ф50, но ми казаха, че за мойта 1.4 няма смисъл, защото щяло да я спъне отвсякъде, да върви по-малко и да харчи безумно много. Вярно ли е това и, ако е така какво мога да взема по повече шум отзад? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 24 Октомври, 2008 Споко колега аз в събота ще правя това само, че на 55мм слагай смело няма такова нещо за спъване на колата трябва да е повече от 60мм за да се притесняваш от това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #3 Отговорено 24 Октомври, 2008 И аз искам да попитам макар и вече при свършен факт какви са точно предимствата и наистина ли вдига разхода с много.Аз си сложих права тръба от колекторите до края тръба на ф55 и наистина вдига разхода и каточели по-леко върви колата на ниските но незнам може би си въаобразявам.И друго МНОГО започна да бучи по магистралата ми гръмна главата и мисля да сложа един заглушител или нещо ако имате идеи ....добре са дошли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 24 Октомври, 2008 Колеги, имам намерение да сложа права тръба от началото до края с ф50, но ми казаха, че за мойта 1.4 няма смисъл, защото щяло да я спъне отвсякъде, да върви по-малко и да харчи безумно много. Вярно ли е това и, ако е така какво мога да взема по повече шум отзад?Какво гониш с правата тръба? Звук ? Вървеж ? Разход ? Кой ти каза за спъването ? И за това безумно много от 1.4 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Achilles #5 Отговорено 24 Октомври, 2008 Гоня, както звук, така и знам, че колата става по-пъргава, а това за което стана въпрос, че ми казаха ми го каза човека от Крафт-а на околовръсното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Achilles 0 #6 Отговорено 26 Октомври, 2008 Надявах се на повече мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #7 Отговорено 26 Октомври, 2008 изкарай тръбата зад предната гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове