Данчо 31 #1 Публикувано 23 Октомври, 2008 към модераторите :какво правим с тези хора или това е субективна преценка и не могат да се предпиемат действия ? мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 24 Октомври, 2008 Към колегата пуснал темата: колега ти поглеждал ли си какви са твоите постове, че имаш идеи да санкционираш другите ?! Ако някой ти прегледа постовете направо ще се учуди как може да имаш 500 поста и почти нищо да не си казал..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #3 Отговорено 24 Октомври, 2008 Към колегата пуснал темата: колега ти поглеждал ли си какви са твоите постове, че имаш идеи да санкционираш другите ?! Ако някой ти прегледа постовете направо ще се учуди как може да имаш 500 поста и почти нищо да не си казал.....Съгласна съм! И аз си го помислих. И може би по - скоро безмислени теми, към които до голяма степен може да се причисли и тази. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 24 Октомври, 2008 Пак почнахте да се храните... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #5 Отговорено 24 Октомври, 2008 YordanIvanov наистина се набива на очи като човека пускащ безсмислени постове в почти всяка тема, която отворя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #6 Отговорено 24 Октомври, 2008 към модераторите :какво правим с тези хора или това е субективна преценка и не могат да се предпиемат действия ? мерсичовече разсмя ме страшно за 5-6 месеца откакто си се регистрирал имаш 500 поста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 24 Октомври, 2008 Конкретни примери да даваме ли ? Най-пресния, който ми идва на акъла : http://forums.hondabg.com/index.php?showto...st&p=252929 (last post : 7.feb.2006 !!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 24 Октомври, 2008 и на мен ми дойде един : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=27522 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове