mаrto 42 #1 Публикувано 23 Октомври, 2008 Здравейте, Извиняванм се за известното забавяне , но просто бях много зает.Това е продължение на предишната темаДнес изпратих по еконт следните пратки:гр. ПанагюрищеНикола Спасов ГърневПрати ми 6 бр.в гр. Велико Търново за Матю Димитров Матев 4 бр.гр Смолянза Христо Райков Тодоров2 бр.Град Дряново Николай Недев 2 бр.Байрям Мемишев в централния офис в Пловдив този срещу ХЕЙ 2 бр.Пловидв, за Мария Янева. 2 бр. град БалчикПавел Симеонов4 бр.Диляна Димова,гр.Бургас 4 бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #2 Отговорено 23 Октомври, 2008 В неделя ще идваш ли на месечната среща!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #3 Отговорено 23 Октомври, 2008 Съжалявам за 2ри пореден пост, но ми засече браузъра и като цъкнах рефреш ми сложи 2ри пост....Най-вероятно не пиши на личниКакто и всички от София , които са се записали могат да звънкат или на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #4 Отговорено 23 Октомври, 2008 Еййй голямо мерси, ще гледам да съм в Балчик тия дни, за да ги взема и турна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jika7a 0 #5 Отговорено 24 Октомври, 2008 Искам и аз една лентичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове