bate_em4o 55 #1 Публикувано 23 Октомври, 2008 (Редактирано) Да ви споделя моите неволи и как се спасих.Та от известно време взе да мига и светка оная лампичка с нарисуваното моторче и колата-мъка-тресе на ниски,направо все едно,че е на три цилиндъра. Обаждам се за диагностика на Пловдивското сервиз и пича вика-"от три седмици компа в Софето на ремонт!". И тогава olmy-то ми вика:даи да я погледна,има си режим за диагностика.Да ама не-след99г.-само на комп става. И пича първо кабели,сменяме-тц,после свещи-сменяме-тц и вика -еи тука има една джиджавка дето е със стъпково моторче и дозира нещо въздусите.Отваряме и гледаме много черно на цедката.Вади Орлин разни смески и пръскалки и пръска,пръска и една четка и светна.Затваряме си всичко,тургаме си старите свещи и кабели и бръъъъм!Аиде-готова работа-няма да тресе,върви си мазно,гладко изобщо-красота! Въпросната машинария се намира на смукателния(въздушен) колектор или там както му се вика. Та една много голяма Благодарност към колегата Olmy!!!Благодаря Орлине,че отдели от времето си!Благодаря ти и за споделения опит и знания!Благодаря ти,че ми помогна! Редактирано 23 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zelen4uka 0 #2 Отговорено 23 Октомври, 2008 Браво бре пищов! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #3 Отговорено 23 Октомври, 2008 Такова ще да е Аз направо го откачих на моята(99г хеч) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове