Dulgia 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2008 Извинявайте за иначе детския въпрос и спор,но с един познат от доста време спорим на тая тема и той има свое мнение аз мое си.Та искам да ви попитам ако някой има представа коя кола ще даде по-добро време на 400м драг рейс.Honda Civic 1.5 90hp 94г или Fiat Regata 1.8 115hp мисля че е 86 година.Вижда се разлика в конете и в работния обем на двигателите,но ас съм на мнение че хондата има много по-бързо ускорение от тоя дръгел и специално на драг ще даде по-добро време.Моля ако някой разполага с някакви данни или просто знае да ми помогне защото не мога да намеря данни за тоя пусти Фиат и не мога да го сравня с Хондата а почти съм убеден в това което твърдя,а много ми се иска да прекратя тоя спор щото вече ми писна.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #2 Отговорено 22 Октомври, 2008 Ами какво толкова спорите,според мен няма нужда да се карате,пуснете се и каквото стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #3 Отговорено 23 Октомври, 2008 Да, прав е колегата, много приказки ще са излишни, дръпнете се три- четири пъти, ей така за статистика и то ще си покаже! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dulgia 0 #4 Отговорено 23 Октомври, 2008 Абсолютно съм съгласен,само че аз карам Фиат пунто той Ауди,и няма как да стане.Иначе аз съм фен на японците той на италианците и секи си държи на своето.Иначе естествено че бихме се пуснали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #5 Отговорено 23 Октомври, 2008 Каквато и разлика да има в конете ,наи добре се разбира ,кои- кого на гонката. Мисля,че хондата е по бърза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #6 Отговорено 23 Октомври, 2008 (Редактирано) Съжалявам, че се намесвам, може и да бъркам, но не знам за Регата 1.8 , може и да бъркам де...знам за бензин 1.5 и 1.6, както и за дизел 1.7 и 1.9, но точно за 1.8 и то 115 hp не съм чувал ? Редактирано 23 Октомври, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pamo #7 Отговорено 23 Октомври, 2008 Има Регата 1.6 двувалова 8 клапана 105к.с. - да не е такава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #8 Отговорено 23 Октомври, 2008 за регата.преди 10 г. имах такава.беше 1.8 115кс.няма такъв ковчег колеги,честно ви казвам помня,че за 2 месеца и бях и правил 3 основни ремота...оште ме държи сега като чуя регата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chapstur 0 #9 Отговорено 23 Октомври, 2008 Колега имам Д15Б2-ка и ти казвам че от три старта ше го биеш 4-пъти стига да тръгнеш като хората,Защото наще Хонди са си слабички и ако изпуснеме старт трудно догонваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dulgia 0 #10 Отговорено 23 Октомври, 2008 Icono,kolega ti kato si imal takava regata mojesh li da dadesh otgovor?Smisul vurvejna li e.Znam 4e kaza 4e e kov4eg otnosno 4upeneto,a tva as nai dobre go znam vse pak sum s italianski koshnik i as kolkoto pove4e go pravq tolkova pove4e se 4upi specilno moeto de.Ama po princip takava slava se nosi na italiancite 4e sa 4uplivi.Ta taka de vaprosa mi e vupreki 4e mn se 4upi vurvi li vse pak.Blagodarq na vsi4ki 4e sa otdelili ot vremeto si da dadat otgovor vse pak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_pz 0 #11 Отговорено 23 Октомври, 2008 По принцип незнам Регатите какви са им моторите и колко вървят но гледах гонка от която се озъбих.Вижте и вие. http://vbox7.com/play:21de2db8Само да подчертая че регата беше пред блокиране на двигатела (затова и пише на нея ЛАСТ РИДЕ)олекотена доста предния и задния капак бяха от този пласмасовия картон назнам как се казва и ако не се лъжа имаше само шоферска седалка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #12 Отговорено 23 Октомври, 2008 преди 3г се дърпах с Croma 2.0 i.e. 120кс - трудно, но го бих с моя сивик 1.4ис 90кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове