Jump to content
DjIvo

Препоръчайте ми марка Бутала и Сегменти

Recommended Posts

Здравейте колеги.Скоро време ще правя почти основен ремонт на ДВГ-то(Б20А8) на Акорда и се чудя каква марка бутала и сегменти да сложа.Мисля само да шлайфам блока да сложа бутала 2-ри ремонт(0.50) сегменти и бутални болтове.Коляновия вал няма да го барам само ще сложа нови основни и биелни лагери,ще припасна клапанчетата нови гумички и газ,но се колебая за буталата и сегментите.Досега съм работил само с Колбеншмит и съм доволен мисля си и за Mahle ама не чух хубави неща за тях.Най-вероятно ще е нещо японско но..?!?Някакви предложения :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pepix_

Здравейте колеги.Скоро време ще правя почти основен ремонт на ДВГ-то(Б20А8) на Акорда и се чудя каква марка бутала и сегменти да сложа.Мисля само да шлайфам блока да сложа бутала 2-ри ремонт(0.50) сегменти и бутални болтове.Коляновия вал няма да го барам само ще сложа нови основни и биелни лагери,ще припасна клапанчетата нови гумички и газ,но се колебая за буталата и сегментите.Досега съм работил само с Колбеншмит и съм доволен мисля си и за Mahle ама не чух хубави неща за тях.Най-вероятно ще е нещо японско но..?!?Някакви предложения ;)

кажи ми колко мм са ти буталата и ще те насоча

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е там че незнам точно,не съм отворил мотора още а информацията която намирам не ми вдъхва доверие защото навсякъде ги пишат различен размер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, опитай с тези сървис мануали, на този сайт, предполагам че всичко е описано, поне за прелюда е дадено всичко- производител на частите, фабрични размери и допуск за максимално износване. Успех.http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/Accord/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...