victor_xtz 42 #1 Публикувано 20 Октомври, 2008 Аз не знам Хонда да продава изобщо купета в Европа. Всичките идват от САЩ. Дори новият акорд е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 21 Октомври, 2008 Този сивик със сигурност не се предлага на пазара в Европа, в щатите го има на мнооого прилична цена даже - около 17000 долара с 201 к.с. Изобщо двуврати купета сивик и акорд няма в Европа - нови на магазина де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BatV #3 Отговорено 21 Октомври, 2008 Скоро видях във Варна такава... с американска регистрация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BLEIN MONO #4 Отговорено 21 Октомври, 2008 Не, не колега, това е било преди години- излиза си първо някой модел някъде си, и след 1 година и у нас. Сега излизат едновременно, просто такива са моделите за щатите и за ЕВРОПА - РАЗЛИЧНИ, не знам от какво зависи, явно в ерета на разните ми джипове и ванчета , хората от Хонда пък и не само да решили че на Господин Европееца хич ама хич не му се карат някакви спортни двуврати купета /от което аз лично съм бесен/ а на господа американците им се покарват, ей тъй за разнообразие.Това е положението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #5 Отговорено 22 Октомври, 2008 Е мерси тогава ще чакаме в най- скоро време да се променят нещата. Тази година на изложението в Интерекспо център ще пораспитам на щанда на хонда защо се получава така. п.п. приятно шофиране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове