Jump to content

Recommended Posts

Карам ЦРХ Б16А1 2-ген. Вчера докато си карах ми светна в движение оранжевата лампа на таблото която я чакаме да загасне преди да запалим! Поне аз де ;) . Като изгасих колата и после изчаках да загасне и си запалих колата няма проблем,но по едно време пак светна и така докато не я изгасиш пак! Та заради какво може да свети тая чек лампа ли е ква е незнам! Сериозно ли е,мога ли да карвам известно време така!? То на картинката е нещо като двигател с перка,довечера ще сложа снимка ако не се сещате коя е! Ако може да помогне някой ще съм доволен!

Редактирано от Pantev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно е "engine check", и е обща за няколко грешки свързани със проблеми около двигателя. Най-добре направи проверка на компютъра коя грешка ти дава, за да разбереш къде да гледаш за проблем.Има тема за това как се проверяват грешки в комютъра, само потърси ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като ти светне лампата,не гаси мотора,остави го да работи.Повдигни мокета отпред в пасажерските крака,където ти е компа и виж на диода колко пъти ти мига .След това ще го гадаем каква грешка ти дава :) Действай и пиши!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ААААААА така ли било?! Ми ще пробвам и ще кажа! Mерси колега Policeman!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля,дано да свършим работа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

откачи клемите и ресни ецу-то аз имах сущя проблем на рекса преди и така се оправяше но преди това наистина виш колко пъти ти мига лампата и ще ти кажа какво ти е аз имам на лист сичките възможни проблеми на двигателя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери кабелите на свещите дето ти влизат в делкото да нямаш слаба връзка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи разкачих го тоя мокет и от долу точно където пасажера си слага опънати краката има някакъв капак стоманен в цвета на златото и некви гайки го държат,видях също че има и едно круг4е стъклено и през него се виждат нещо като платки! Предполагам че тва ми е компа и от това прозорче трябва примерно да мига някъква светлина!? Щото пък сега не ми се е пускала тая жълта лампа и не мога да разбера дали от там трябва да мига или трябва да се развие целия стоманен капак??? Тя лампата ми го направи тоя номер примерно бях каръл към 180 км извън градско,абе до Дупница после до Рилския манастир ходих и на половината пут светна и после чак до София. На другия ден не съм я карал и до сега няма ядове ама ще я дебна!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е.Не сваляй капака,просто виж през прозорчето като ти светне чека.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pantev

А колега Полисмен,къде мога да си проверя номера на компютъра какъв ми е? Къде го пише знаеш ли?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тоя металния капак под пасажерската седалка има едно номерче отстрани - това ти е номера на компютъра. Ето така би трябвало да изглежда: линк

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pantev

ОК. Благодаря ще го разгледам да го видя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...