Jump to content
CARBON

защо сменихте визията на темите?

Recommended Posts

предишната визия с всички мнения на веднъж си беше много добре не разбирам защо я сменихте сега доста по трудно се следи смисала на отговорите....докато цъкнеш единия....а после другия дето е отговорил.... а и имам едно предложение към модераторите нека дадат право на автора на тема да може да изтрива мнения на потребители в неговата тема които смята че не са по темата защото доста хара пишат глупости нато например човек пита да кажем как да сложи търбо а те направо му казват да си бил сменял двигателя,ми човека ако иска да сменя двигател щеше да пусне тема в купува-продава да търси такав а нямаше да пита...та затова ако искате темите да са изчистени и ясни най добре ще е всеки автор сам да определя кои мнения да стоят в темата все пак модераторите са няколко само и не могат да следят всички теми . то ва е от мен -поздрави на всички :rolleyes::huh:;)

Редактирано от CARBON

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтрии си private data(cookies , cashe ) и ще се оправи :huh: Поне при мене така се оправи ,нещо беше сбъгясала мозилата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...предишната визия с всички мнения на веднъж ...

Ако съм разбрал правилно проблема ти, това трябва да ти помогне.Вдясно на линията над първото мнение, където е заглавието на темата, има бутон "Опции" и после "Прехвърляне към: Стандартен". Това ще ти отвори всички мнения и няма да има нужда да щракаш на всяко по отделно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси проблема явно е бил до лични настройки а какво ще кажете за идеята с премахването на постове от автора на темата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като гледаш тема- Options -> Display Modes -> Standard и няма проблеми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...