CARBON 0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2008 (Редактирано) предишната визия с всички мнения на веднъж си беше много добре не разбирам защо я сменихте сега доста по трудно се следи смисала на отговорите....докато цъкнеш единия....а после другия дето е отговорил.... а и имам едно предложение към модераторите нека дадат право на автора на тема да може да изтрива мнения на потребители в неговата тема които смята че не са по темата защото доста хара пишат глупости нато например човек пита да кажем как да сложи търбо а те направо му казват да си бил сменял двигателя,ми човека ако иска да сменя двигател щеше да пусне тема в купува-продава да търси такав а нямаше да пита...та затова ако искате темите да са изчистени и ясни най добре ще е всеки автор сам да определя кои мнения да стоят в темата все пак модераторите са няколко само и не могат да следят всички теми . то ва е от мен -поздрави на всички Редактирано 19 Октомври, 2008 от CARBON Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 19 Октомври, 2008 Изтрии си private data(cookies , cashe ) и ще се оправи Поне при мене така се оправи ,нещо беше сбъгясала мозилата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #3 Отговорено 19 Октомври, 2008 ...предишната визия с всички мнения на веднъж ...Ако съм разбрал правилно проблема ти, това трябва да ти помогне.Вдясно на линията над първото мнение, където е заглавието на темата, има бутон "Опции" и после "Прехвърляне към: Стандартен". Това ще ти отвори всички мнения и няма да има нужда да щракаш на всяко по отделно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARBON 0 #4 Отговорено 20 Октомври, 2008 мерси проблема явно е бил до лични настройки а какво ще кажете за идеята с премахването на постове от автора на темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 21 Октомври, 2008 като гледаш тема- Options -> Display Modes -> Standard и няма проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове