KRASI_HONDA 2 #1 Публикувано 19 Октомври, 2008 Пеивт на всички колеги.Искам да повдигна една интересна на последък тема ЗА колите с дясна дирекция. мнения и впеяатления от колеги с такива коли кой каквото може да каже по теамта..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 19 Октомври, 2008 Ще ни скараш с тази тема пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KRASI_HONDA #3 Отговорено 19 Октомври, 2008 Що .. Просто ми е интересно кои какво мисли и ако има коелги с такива коли да кайат мнение ....интересно е... евтини и хубави коли има но с тези гевреци на мястото на жабката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
portinari 1 #4 Отговорено 19 Октомври, 2008 Ами аз преди години имах 2 такива коли ,исузу.Дори не ми правеше впечатление че са с дясна дирекция.Единствено когато се лепнеш зад някой камион,нямаш никаква видимост за изпреварване.Тука в форума имаше един пич беше си сложил камера с монитор и ми се стори доста яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 19 Октомври, 2008 Пеивт и на теб Такова обсъждане имаше вече, потърси из по-старите теми Общо взето имаше мнения от сорта на: 1. Аз имам и си я карам без никакви грижи;2. Това е лудост трябва да ги забранят; 3. Тези който са регистрирани да останат , но нови да не се регистрират; -това е и моето мнение. 4. Задължително трябват да имат камери; и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 19 Октомври, 2008 Следващата ми ще е с десен волан със сигурност аре и Драгича обърна резбата..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zelen4uka 0 #7 Отговорено 20 Октомври, 2008 То къде няма пътища и всичко е криво, а остава да имаш и кола с десен волан то тогава ще трябва да си в крак с модата. Тук всичко е наопаки така че карай ще ти хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DeLSoL 1 #8 Отговорено 21 Октомври, 2008 Абсолутно не ми прави впечатление с изключение както каза колегата ако си зад тир изванградско...но пак не мисля,че е кои знае какав проблем стига колата ти да не е харбалет...И другото,което искам да отбележа: ако мога да карам супра 3л. дв. турбо за 300£ изощо не се замислям каде е волана,ако ще и на задната седалка да е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Хюнати #9 Отговорено 21 Октомври, 2008 Аз си карам с десен волан от 4-5 год. вече,както и с нормален,и нямам никакви затруднения,поне предимството е,че мога да си купя по-евтина кола.А и ми е много интересно как около мене се опразва по задръстванията като видят жена с десен волан,че и лекичко ударена отпред(както е в момента) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #10 Отговорено 21 Октомври, 2008 Десен,ляв-като си левак,пак ша са хакнеш в дървото! Сега сериозно-от година си карам колата с десен волан.Разбира се,че има неудобство с изпреварването извън града. Но като имаш до теб навигатор,проблема изчезва.Другия вариант е слагаш камера и телевизор и си ок(аз съм тоя "един пич беше си сложил камера с монитор и.....").Друг поблем е да свикнеш с лявата ръка-скоростите(ако е автоматик е доста по-лесно) а с дясната да тръскаш цигарата през джама. Предимствата-ооооооо,те са много сериозни.Първото ГОЛЯМО такова е цената-ако имаш да кажем 5 бона за кола в БГ вземаш 14,15годишна на X километри.За същите тези парички от братска Англия-7-8 годишнаКонкретно за моята-2000г.на 140 000км-9000лв.!Цена по това време в БГ-18000лв. на X километри. Друго предимство-колите са подьржани и то много добре,сервизни книжки и т.н.Снимат точно нещата,които у нас се мъчат да скрият-жулнато,ударено,ръждичка,скъсано-веднага си наясно. Относно това за забрани и т.н.-един пич дето монтира номерата в КАТ Пловдив ми каза наскоро: "всяка втора кола която регистрираме е с десен волан"! Та карам си я колицата и хич не ми дреме! Като станем повече-ще обърнем движението! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DeLSoL #11 Отговорено 21 Октомври, 2008 Като станем повече-ще обърнем движението! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #12 Отговорено 21 Октомври, 2008 Абе свиква се, но в нашето движение винаги трябва да се има едно на ум. А за извънградско... чувал съм, че някои поглеждали от дясно на колата отпред, преди да я изпреварят отляво.Лично аз не бих си взел никога кола с дясна дирекция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #13 Отговорено 21 Октомври, 2008 Абе свиква се, но в нашето движение винаги трябва да се има едно на ум. А за извънградско... чувал съм, че някои поглеждали от дясно на колата отпред, преди да я изпреварят отляво. Лично аз не бих си взел никога кола с дясна дирекция. Колега,не се заричай! Гледам Дел Сол караш,падаш си по спортни коли.Ако ти предложат ето това: 1998 HONDA INTEGRA 1.8 Type-R за 11 000 лв.-няма ли да се замислиш мноого дълбоко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #14 Отговорено 21 Октомври, 2008 (Редактирано) Извинявайте за марката, но все пак е японец Серийният спортен автомобил ще се произвежда в 2 варианта. Версията GT ще бъде доста евтина за Япония - около $ 20 000, но за останалите държави се предвижда тя да е по-скъпа. Освен това "Тойота" планира в новата кола да бъде сложено "греблото" на задния капак, което бе извадено от употреба през 1995 г. Първоначално от фирмата обявиха, че автомобилът ще бъде снабден с 1.5-литров "боксер", но след обединението със "Субару" това се промени. Именно "Субару" ще произвежда двигателя за новата машина - 2-литров с мощност 200 к.с. По-скъпата версия GT-4 ще бъде снабдена с двигателя на "Субару" Импреза STI, чийто работен обем е 3 л, а мощността - 310 к.с. Има вероятност дори той да бъде монтиран отзад, за да облекчи предницата и да направи автомобила по-лесно управляем. Пък ако ще и с диагонална дирекция да е! Редактирано 21 Октомври, 2008 от Fido Dido Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sasuke 0 #15 Отговорено 21 Октомври, 2008 аз карах един црх 2 години по4ти и се свиква , в началото е е....но заради видимоста,но после свикваш да гледаш през колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове