didosan 0 #1 Публикувано 18 Октомври, 2008 Да ви питам щото на мен не ми се вижда нормално...Ел. джама нещо ме съмнявя като го свалям и вдигамиздава съпер гаден шум и се мъчи.Предполагам че нео то рамката на джама ама не съм сигорен.Кво да го правя... Основно ме дразни шума .Гледам други бараки от 95г при тях почти не се чува....Защо ? Или да я карам на някои да я види ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 19 Октомври, 2008 ...сваляш кората и го гледаш как се движи може да се е разлепил и да трябва да го наместиш и залепиш нищо сложно при мен се беше отлепил и след тази операция всичко е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #3 Отговорено 19 Октомври, 2008 Свалял съм я гледал съм ама моите са скрити и немога да ги докопам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 19 Октомври, 2008 ...еми налага се да орежеш малко найлона на две места за да може да бъркаш с ръце след това го залепяш с тиксо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове