doctor 13 #1 Публикувано 18 Октомври, 2008 (Редактирано) Внимаваите къде си давате колите за ремонт защото е модерно да ти издънят катализатора и пак да го монтират като си прибират платината.Друга мода е взимат кола под наем издънват и катализатора , Редактирано 18 Октомври, 2008 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 18 Октомври, 2008 Чак сега разбрах защо изкупуват катализатори... има далавера, очевидно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #3 Отговорено 19 Октомври, 2008 Далаверата я има от преди 10ина години. Сега е по-разпространена, защото много хора се светнаха, а и заради световната финансова криза се очаква ценните метали да скачат още. През ден идват баничарки и бусове с откраднати катализатори по паркингите. Апапите използват верижна тръборезка и толкова тихо и прецизно го свалят, че никой нищо не усеща. Та - пазете си катализаторите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #4 Отговорено 19 Октомври, 2008 леле от днес лягам под колата си и а някой е легнал при мен и го гърмя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo 0 #5 Отговорено 19 Октомври, 2008 странно... нали се сещате за теми от рода на "изкупувам стари катализатори - от 80 до 200лв".... звъня аз, и им казвам от какъв автомобил ми е катализатора и ми отговарят 40 лв. при което аз се зачудих и попитах защо само толкова, след като минималната цена, която е обявена е 80, отговориха ми че цената на платината в световен мащаб паднала двойно и затова толкова ми предлагали.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове