Guest Alexandro #1 Публикувано 16 Октомври, 2008 (Редактирано) Въпреки че съм семестриално завършил, все още си се водя студент. 8-ми декември си е идеален повод за купонче с колегите от университета. Проблемът е че не можем да си намерим нещо сигурно с места и да е проверено как е. Обръщам се към вас, ако може някой да ми даде инфо за някой хотел/вила/хижа и т.н. където да идем. Предпочитани места са около Централна България (Цетрален Балкан). Троян/Рибарица/Априлци/Габрово/Узана/Казанлък/Карлово/Сопот т.н. Някой да помогне с инфо? ПП: Може и някоя туристическа агенция да препоръчате Редактирано 16 Октомври, 2008 от Alexandro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #2 Отговорено 16 Октомври, 2008 Ето нещо да проверите! И после да кажете как е,щото е много примамливо! http://www.relaxatour.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kokodaf #3 Отговорено 16 Октомври, 2008 Ориентировъчно колко човека ще сте ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alexandro #4 Отговорено 16 Октомври, 2008 Ориентировъчно колко човека ще сте ? Към 20+ човека. Бройката се доуточнява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #5 Отговорено 28 Октомври, 2008 Бате Емчо, ще проверим, ще проверим :-) Резервацията е направена и само да мине ще разкажем и покажем :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #6 Отговорено 28 Октомври, 2008 Бате Емчо, ще проверим, ще проверим :-) Резервацията е направена и само да мине ще разкажем и покажем :-)Така,така!Потенциал за гол...ем купон има това място май! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #7 Отговорено 16 Декември, 2008 Така-а-а-а... Потенциала беше усвоен на 100% Тази събота и неделя бяхме там и бих казал, че че супер във всяко едно отношение. Първо да започна с малко критика. Вилите тъкмо са получили разрешително за упражняване на дейност и все още някой неща не са довършени. Става въпрос за барбекюто и басейна. Барбекюто е мнооооого обещаващо , наистина е на брега на реката и е на доста приятно място, особено за по-топло време. Басейна изглежда мног одобре и само да го напълнят с гореща вода, става супер. Друг недостатък е, че все още ресторанта (всъщност е бар) не функционира. Последното нещо е че според мен 30 човека е абсолютния максимум за капацитета на бара. Хубавите неща. Ами.... всичкоо станало е супер. Най-доволни сме от отношението на собствениците :-). Бара/ресторант ни го предоставиха за свободно ползване по наше усмотрение, напекоха ни скари на жар, почистиха след нас в ресторанта Сичко е супер. стаите, обстановката.Айде ще има и снимки скоро ПП Още веднъж благодарности на бате Емчо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове