Jump to content
Guest Alexandro

8-ми декември

Recommended Posts

Guest Alexandro

Въпреки че съм семестриално завършил, все още си се водя студент.  :) 8-ми декември си е идеален повод за купонче с колегите от университета. Проблемът е че не можем да си намерим нещо сигурно с места и да е проверено как е. Обръщам се към вас, ако може някой да ми даде инфо за някой хотел/вила/хижа и т.н. където да идем. Предпочитани места са около Централна България (Цетрален Балкан). Троян/Рибарица/Априлци/Габрово/Узана/Казанлък/Карлово/Сопот т.н. Някой да помогне с инфо?  :(  ПП: Може и някоя туристическа агенция да препоръчате ;)

Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kokodaf

Ориентировъчно колко човека ще сте ? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

Ориентировъчно колко човека ще сте ? :rolleyes:

Към 20+ човека. Бройката се доуточнява. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате Емчо, ще проверим, ще проверим :-) Резервацията е направена и само да мине ще разкажем и покажем :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате Емчо, ще проверим, ще проверим :-) Резервацията е направена и само да мине ще разкажем и покажем :-)

Така,така!Потенциал за гол...ем купон има това място май! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така-а-а-а... Потенциала беше усвоен на 100% ;) Тази събота и неделя бяхме там и бих казал, че че супер във всяко едно отношение. Първо да започна с малко критика. Вилите тъкмо са получили разрешително за упражняване на дейност и все още някой неща не са довършени. Става въпрос за барбекюто и басейна. Барбекюто е мнооооого обещаващо ;) , наистина е на брега на реката и е на доста приятно място, особено за по-топло време. Басейна изглежда мног одобре и само да го напълнят с гореща вода, става супер. Друг недостатък е, че все още ресторанта (всъщност е бар) не функционира. Последното нещо е че според мен 30 човека е абсолютния максимум за капацитета на бара. Хубавите неща. Ами.... всичкоо станало е супер. Най-доволни сме от отношението на собствениците :-). Бара/ресторант ни го предоставиха за свободно ползване по наше усмотрение, напекоха ни скари на жар, почистиха след нас в ресторанта ;) Сичко е супер. стаите, обстановката.Айде ще има и снимки скоро ;)ПП Още веднъж благодарности на бате Емчо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...