Jump to content

Recommended Posts

Колеги от скоро ми се разскърца предницата в ляво.Това се случва при преминаване през "убит полицай" или през подобни препятствия.Засега не е много силно но ме дразни.Дайте идеи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

горно шарнирче,примерно...

Редактирано от hondajapan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

горно шарнирче,примерно...

или пък долно :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скърцането е основно при слизане от препятствието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека скърца - карай и мойта така скърцаше па спря!!!Не се заслушвай толкова, изчакай проблема да стане по голям, иначе ще се намерят много майстори, да дават акъл!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако те дразни отиди на майстор, да видят кое е...а колегата jorkaeff, в тази част от съвети като " чакай проблема да стане по-голям " са нежелателни :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...а колегата jorkaeff, в тази част от съвети като " чакай проблема да стане по-голям " са нежелателни :)

:( моя шарнир беше толкова разбит , че направо е чудо как не съм се претрепал някъде. И ако беше ме посъветвал някой МОЙСТОР да чакам можеше вече да съм работник към енергото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В случая проблема на колегата може и да е нещо съвсем дребно и незначително и да се оправи от самосебе си, но все пак може да мине през майстор за 2 мин, стига да е читав :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да прави сте. Наистина не се замислих че може да е нещо сериозно - обещавам повече да не давам тъпи съвети. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...