PHOTOCH 0 #1 Публикувано 11 Октомври, 2008 Дали да си оставя като летен комплект 16-ки или да се придържам към препоръките на производителя, т.е. 14-ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #2 Отговорено 12 Октомври, 2008 Ако залагаш на външния вид на колицата, слагаш 16-ки. Ако държиш на комфорта на возене и издържливостта на окачването - 14-ки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #3 Отговорено 12 Октомври, 2008 Ако залагаш на външния вид на колицата, слагаш 16-ки. Ако държиш на комфорта на возене и издържливостта на окачването - 14-ки.точко го е казал колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BLEIN MONO #4 Отговорено 12 Октомври, 2008 Определено 16 цола ще стоят по-добре, но както се изказа колегата ще се втвърди возията, но пък ще стане по-устойчива в завои- по-широки гуми, ако имаш възможност хич не се чуди, а вземи едни за лятото- кефа цена няма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #5 Отговорено 12 Октомври, 2008 Аз пък си мисля ,че с 14-ки е най-добре ...те драпнатите са го измислили колега. Бях с 15-ки и усещах колата странно сега като и върнах 13-ките все едно и сложих още 4 винтила . Но за гъзарията няма почивни дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове