vektor 0 #1 Публикувано 10 Октомври, 2008 Неска тръгвам да паля колата и неще , вадя свеща слагам я на масата , въртя ... няма искра......Зачистих делкото и пак няма ток до кабелите...И сега като не мога да запаля не мога и да отида до майстор , така че съм с вързани ръце.....Помощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #2 Отговорено 10 Октомври, 2008 Ако върти всичко нормално а не пали... евентуално бубина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #3 Отговорено 10 Октомври, 2008 Върти нормално , без да пали.Но няма да правя грешката(отново) да давам пари , за нещо в което не съм сигурен че ми върши работа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #4 Отговорено 10 Октомври, 2008 тогава недей да питаш,а отивай в сервиз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #5 Отговорено 10 Октомври, 2008 Ами малко ми се струва невъзможно да я закарам.Питам дали няма начин да се разбере на място дали е бубина или нещо друго ?Аз от сервиз бубина няма да купя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 10 Октомври, 2008 ем пробваи да я измери6,ако ти дава кам корпус зна4и е пробила и си за нова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #7 Отговорено 10 Октомври, 2008 Ооо аз за да я измеря трябва баяяя да попрочета кое как къде...нямам никаква представа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #8 Отговорено 10 Октомври, 2008 Е нали не очакваш някои магически да ти оправи колата? Можеш да вземеш назаем от някои бубина (мисля че повечето делка от 5ген са с еднаква бубина) и да пробваш. Тази операция я правих наскоро, става за 15мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #9 Отговорено 10 Октомври, 2008 Аз от сервиз бубина няма да купя Викни тогава някой на място да дойде от Плод-Зеленчука на съседната улица.Хем ще диагностицират ,хем ще ти продадат прясна бобина.Много се смях ей. Ма много.П.С. може да не е бобина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #10 Отговорено 10 Октомври, 2008 Да това е добро решение утре трябва да намеря някой колега готов за тази временна , но жизнено важна трансплантация и ще пиша как е завършила операцията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове