Jump to content
Mandylion

Помогнете ми в търсенето, моля

Recommended Posts

Здрасти!Кои са тези 2 университета, които си намерил? Къде в България искаш да учиш? (Обширно понятие е все пак) Имаш ли ограничение с такса? Задочно или редовно искаш да учиш? Можеш ли да комбинираш учението с работа, ако работиш? Дай повече подробности за предпочитанията си!

Редактирано от Mandylion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хихи сори.Университетите са Икономическия във Врана и Московски в София. Няма значение за града. Искам да уча задочно, за да работя, но май Мениджмънт-а няма задочно :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK

Стопанска академия "Д.А. Ценов" гр. Свищов специалността там май се казва "Стопанско управление" ама то си е същото. Университета го водят най добрия икономически вуз в БГ. Там проверила ли си? Има и задочно. Аз като един възпитанник техен ше ти пусна и линкче :tooth:http://www.uni-svishtov.bg/default.asp?pag...zsd&zwid=10

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм студентка в колежа по Маркетинг, Търговия и Мениджмънт (със статут на университет). Излизаш бакалавър маркетолог. Реално учиш всички икономически дисциплини. Обучението е 4 години. Има много удобна форма на обучение - задочно - алтернативна. Лекциите са 2 варианта: петък вечер (от 18:00 до 22:00) и събота (от 9:00 до 17:00); или събота (9:00 - 17:00) и неделя (09:00 - 17:00), като са си в нормалното семестриално време всяка година. Страшно е удобно за работещи. Има удобен транспорт до там. Таксите ги вдигнаха бая. Мисля, че за тази година е 950 или нещо наоколо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз защо си мсиля, че стопанско управление е по-общо от мениджмънт? И доколкото разбрах и са ми обяснявали, мениджмънте се специализира главно в управление на фирми и такива предприятия и бля бля бля, а стопанското е като управител :huh: Абе май и аз не съм разбрала много добре, но твърдо си искам мениджмънт. Има още 2 години...мога да ммисля :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Bullshit, Стопанското си е чист мениджмънт. Опитай се да си го преведеш тва мениджмънт. Просто в Свищов са малко традиционалисти и за тва не са му сложили модернистичното име. Освен тва Свищовската академия-университет е изцяло икономически профилирана. Там няма други специалности освен икономическите. А ти в кое училище в бургас учиш. Разпитаи си учителите, колкото и банално да звучи. Питай тези с чийто предмет мислиш да кандидатстваш. Освен тва така ше събереш точки пред тях. Късмет!П.С. http://www.uni-svishtov.bg/default.asp?page=department Обърни внимание на факултет "Мениджмънт и Маркетинг" и като кликнеш на менъджмънт какви специалности ти се отварят и после погледни и магистърските програми. Успех с избора. Имаш време. Както е тръгнало не се знае след две години колко ще е дълбок кратера, наречен България.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...