tass 21 #1 Публикувано 9 Октомври, 2008 Здравейте колеги. Моля Ви за съвет, как да сменя изгоряла крушка за осветяване на задният номер. Самият регистрационен номер пречи на пластмасовото капаче, което скрива крушките. Както знаете регистрациония номер е занитен и няма сваляне. Honda - та е Англичанка 6г. седан. Благодаря Ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 9 Октомври, 2008 Здравейте колеги. Моля Ви за съвет, как да сменя изгоряла крушка за осветяване на задният номер. Самият регистрационен номер пречи на пластмасовото капаче, което скрива крушките. Както знаете регистрациония номер е занитен и няма сваляне. Honda - та е Англичанка 6г. седан. Благодаря Ви предварително.не е седан а 5 врат хетч. А крушките се сменят много трудно. Развиваш болчетата и с 300 зора изваждаш пластмаската. Сменяш крушките , но за сметка на това не успяваш да закачиш цоклите където са си били защото номера ти пречи. Оставяш ги да се мяткат вътре и с още 300 зора слагаш пластмасата. Абе с 2 думи ако не махнеш номера си е жив та*ак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #3 Отговорено 9 Октомври, 2008 Здравейте колеги. Моля Ви за съвет, как да сменя изгоряла крушка за осветяване на задният номер. Самият регистрационен номер пречи на пластмасовото капаче, което скрива крушките. Както знаете регистрациония номер е занитен и няма сваляне. Honda - та е Англичанка 6г. седан. Благодаря Ви предварително.не е седан а 5 врат хетч. А крушките се сменят много трудно. Развиваш болчетата и с 300 зора изваждаш пластмаската. Сменяш крушките , но за сметка на това не успяваш да закачиш цоклите където са си били защото номера ти пречи. Оставяш ги да се мяткат вътре и с още 300 зора слагаш пластмасата. Абе с 2 думи ако не махнеш номера си е жив та*ак. Благодаря за съвета колега, аз стигнах само до момента с развитите винтчета и тогва ударих греда. Явно ще трябва да се позанимавам по дълго с тази занимавка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #4 Отговорено 13 Октомври, 2008 Ей на намерих го най-после:Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shmindata 0 #5 Отговорено 26 Август, 2013 И аз имам същия проблем пробвах да сменя и не може сигурно ще трябва да свалям номера... дали няма някой друг начин :unsure:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kudruv 5 #6 Отговорено 26 Август, 2013 Гледам темата е изтупана от прахта,ама имам солюция!Понеже скоро го правих. Малко е играчка,ама пък е лесно. 1.Отваряш багажника - 5тата врата2.Сваляш пластмасовата кора от вратата и виждаш 4ри гайки(от задната страна на номера като положение се падат)3.Отвиваш гайките - мисля беше ключ 84.От там пада пластмасовия панел на който е номера.5.Натам ще се оправиш лесно!Просто се започва отзад напред.Успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #7 Отговорено 26 Август, 2013 (Редактирано) Благодаря за съветите, но аз реших проблема с леко отчупване на пластмасовите щипки които държат номера, след което достъпа до крушките е възможен. Поздрави Редактирано 26 Август, 2013 от kokodaf не е необходимо да се цитира предходното мнение - достатъчно ясно се вижда посоката на разговора . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #8 Отговорено 27 Август, 2013 И аз реших проблема по мързеливия начин. С макетно ножче отрязах малко от черната пластмаса, там където пречеше да измъкна надолу стъклото на лампата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shmindata 0 #9 Отговорено 29 Август, 2013 Благодаря колеги за съветите В крайна сметка и аз направих варианта с макетния нож! Пак Благодаря :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове