Jump to content
gore6tiq

ПРОДАВАМ СИВИК 1.6vti 160hp

Recommended Posts

Продавам Хонда Сивик производство 1996г. на 145000км., 1600 VTI, 160 коня, сив металик. много запазена. Купето е тип ЕК4, двигателя В16А2. 3 врати, ABS, 2 Airbag, CD, аларма, ел.стъкла, ел.огледала, каско, ГО, климатик, кожен волан, лети джанти 15" със зимни гуми + лети джанти 16" с летни гуми, серво управление. Към колата се дават допълнително немонтирани 4броя чисто нови двойно нарязани предни и задни спирачни диска + накладки за тях, скоростен лост пит "short shift", нова топка за скоростен лост тир "Tipe R" и нов кожен калъф за скоростен лост тип "Tipe R". Цената на това бижу е 10000 лева. ВНИМАНИЕ !!! ВСИЧКИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ДОПЪЛНЕНИЯ КЪМ КОЛАТА СЕ ПРОДАВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО С НЕЯ. ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ 0888467808-СОФИЯ. Снимки на http://media.snimka.bg/0955/008165105.jpg.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако може о6те снимки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тази кола истинско вти ли е или с присаден двигател?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега извинявай ама, ако разбираш по пуснатите данни ще разберете, че това е истински VTEC. EK4, B16A2. А за снимки колега още не съм готов ще направя и ще пусна в най скоро време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИМА ЕК4= ВТИ.... ! нечетете...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купето е тип ЕК4, двигателя В16А2.

ето това ТИП ЕК4 ме наведи на мисълта че можеда е присадена не от друго съжалявам че попитах :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пусни номера на рамата и готово---------- ще разсееш съмненията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чета и не вярвам.... ебаси к'ви хора има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми истина е колега кво на човек му говори ЕК4 В16А2 ми нещо подобно като 56х745/23+40

Редактирано от gore6tiq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...