ti6o 1 #41 Отговорено 14 Октомври, 2008 Набили колците вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #42 Отговорено 14 Октомври, 2008 (Редактирано) Набили колците вече? не бе!за возенето.Петък тръгваме с шмиргелаААААААААААААААААА ПРОГНОЗАТА: Редактирано 14 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #43 Отговорено 14 Октомври, 2008 Няма да му се размине на прасенцето - поне е ясно на какво се лови Рибарите казват , че в язовира има всякакви рибоци - нещо повече за стръвта ?Тигана кой ще носи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #44 Отговорено 14 Октомври, 2008 Няма да му се размине на прасенцето - поне е ясно на какво се лови Рибарите казват , че в язовира има всякакви рибоци - нещо повече за стръвта ?Тигана кой ще носи ? Направо в тавата от прасенцето ша пържим рибоците! Стръв-бял,червен,царевица!,и...........много търпение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #45 Отговорено 14 Октомври, 2008 Стръв-бял,червен,царевица!,и...........много търпение! И железа ша земем, хайде сега не се отчайвай че от първия път не е станало нищо с блесната то на това е най-сигурно капото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gotin_vinagi 0 #46 Отговорено 15 Октомври, 2008 Само да припомня-чиний,вилици,чаши,столове,маси,купи,мръвки+, �акия+,бира+,салати+,дървени въглища,барбекюта и ........много настроение! ААИДДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА КУПОНАААААААААААА!!!! Завравили сте нещо важно виждам ривари много но ниама РИВОЛОВЦИ ако се затродните овадете се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #47 Отговорено 15 Октомври, 2008 Ами най вероятно и аз ще дойда.От Стара Загора съм, така че ако някой друг Старазагорец ще ходи да пише на лично да тръгваме заедно.А иначе първия ден в колко ще сте там ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #48 Отговорено 15 Октомври, 2008 Идеята никак не е лоша - когато се движим да се сме в група - като стадо хонди За тази вечер ли говориш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #49 Отговорено 15 Октомври, 2008 не за петък, като тръгнем, освен ако не тръгваш днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #50 Отговорено 15 Октомври, 2008 Тръгваме с Росен в петък най-късно 10 часа.Носим-6бр.столове,3бр. маси,шатра,голямо платнище,газов котлон,2бр.акумолатори,осветление за шатрата и платнището.Ядене и пиене-на корем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #51 Отговорено 15 Октомври, 2008 Значи остават :чинии , чаши , вилици, купи , салати, барбекю .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #52 Отговорено 15 Октомври, 2008 (Редактирано) В събота пристигат Ванката и Гената+прасето!Лед да вземам ли?То през ноща,маи няма да има нужда. Редактирано 15 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #53 Отговорено 15 Октомври, 2008 вилици /пласмасови/ имам за целия форум ша зема и някви други готварски пособия.Аз ша зема една маса и малко столче /със столовете сме зле/ който има да взима...иначе яденето да го смятаме петък вечер волна програма, а в събота прасето. пиенето аз лично си го смятам по ~700гр ракия на вечер е и няква бира за гасене требе да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #54 Отговорено 15 Октомври, 2008 За бирата - марка и количество Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #55 Отговорено 15 Октомври, 2008 (Редактирано) Абе всеки да си зима,квото ша консумира +още малко и.....готово! А Казанлък е на един ...место,ако закъсаме-палим и пазаруваме. Редактирано 15 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #56 Отговорено 15 Октомври, 2008 некой да земе неква по голема решетка за скара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #57 Отговорено 15 Октомври, 2008 некой да земе неква по голема решетка за скара2 бр. -не слизат от колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #58 Отговорено 15 Октомври, 2008 аз ще дойда с приятелката и може би още един хондаджия както и кучето ми...дано нямате нищо против(мирно е не хапе)...не знаем дали ще спим там пък ако останем сигурно в колите.Ще нося 3 стола и биричкаЗа прасето май няма да ме броите щото не съм много ящен.Това е аз ще идвам сигурно в събота сутринта дано ви намеря...вие къде доло горе ще сте разположени? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #59 Отговорено 15 Октомври, 2008 аз пък като гледам всики взел по нещо за ядене и пиене , аз пък ще доведа няколко приятели сега сериозно ще взема чифтета и чибапчета , 2-3 ма приятели от мото форума може да дойдат ма са под голям въпрос още нещо за софийската група дайте да се чакаме на 1-вата бензиностанция след тунелите в петък аз ще съм с 6 месна палатка ма който иска да спи в нея ще трябва да помага във разпъването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #60 Отговорено 15 Октомври, 2008 (Редактирано) Предполагам,че всички сте наясно,ама както ме подсети Росен-носете ДЕБЕЛИ дрехи,чорапи,обувкиПадне ли слънцето,става студено, не е майтап Особено дамите-обличайте се момичетаВисоките токчета не са подходящи! Аиде,не остана! Ето и алото:0888 509 617. София-кога тръгвате?Имам на стан4о телефона,ще се чуваме. За разпъване на палатките,някои да знае добро место?Аз съм видял едно с едни тополи наредени. Ако има хора дето са били там,да казватМестото да е близо и до хотела Редактирано 15 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #61 Отговорено 15 Октомври, 2008 това ли са тополите? снимката е от друг форум ето и цитат от там: Относно риболова не се отчайвайте,сега е сезона на хищниците,а и за другите не е късно.Моментното състояние на язовира е такова към 27-28.09.08г./имаше среща на кемпер клуба :wink: / По-близкия бряг е до стената,стига се по отбивката за нея.Далечния ,при тополите също е удобен за бивак,здрав е пътя,отбивката е срещу една бензиностанция.Ако има нещо питай на ЛС.Успех. може да го питам човека на лично, но и на мен тополите ми се струват оферта бате Емчо и Шмиргела да избират мястото те ще са първи. @Дими с теб ще се разберем по Q-то но общо взето плана си остава същия "първата бензиностанция след тунела около 18:00-18:30" зависи как се измъкнем от Софийските задръствания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #62 Отговорено 15 Октомври, 2008 времето ще е хладно той , че палатките можем да го опънем и на плажа иначе има борова горичка от хотелите (стената ) по целия язовир снимка от заведението на плажа горичката към плажа изглед към стената заведенията - хотелите са зад тях панорамата от пред заведенията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LyDu #63 Отговорено 16 Октомври, 2008 радостна вест имам вече здрав радиатор така че съм налице Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #64 Отговорено 16 Октомври, 2008 Аидеее!Багажа на Росен е събран :) И моя го натъпках отгоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #65 Отговорено 16 Октомври, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #66 Отговорено 16 Октомври, 2008 безалкохолно аз ша донеса упс щях да забравя...ААААААААААААААААААААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #67 Отговорено 17 Октомври, 2008 Май нищо не разбрах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #68 Отговорено 17 Октомври, 2008 И на мен ми звъняха значи последното инфо:в момента хванаха един черен път има някви машини /трактори итн/ ще сложат маркер - един парцал ще завържат за да се ориентираме...след около час още малко инфо като вече окончателно се установи мястото.За хората които са с резервация в хотела! имайте предвид че бивака ще е далече от хотела понеже там до хотела Бате Емчо с джипката не е мое да мине камо ли друга хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #69 Отговорено 19 Октомври, 2008 ;) Голем купон.Голем кеф!Иедене,пиене пак иедине още пиене.Фаштане на костури.Иедене,пиене......още костури...... И моабед,моабед и пиене и иедене и ...............Очен хорошо ;) За всички дето присъстваха и отсъстваха-снимки:СНИМКИЗеткоооо,наздравееее ;) Ей го на и клипчето :ДЪРПАЙ КЛИПЧЕТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #70 Отговорено 19 Октомври, 2008 Ей татьо, НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕ , мнооо арно беше, супер се изкарахме. Много поздрави татьо, ти знаеш на кой АААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LyDu #71 Отговорено 19 Октомври, 2008 беше супер макар,че не се задържах много но ми хареса доста сред колегитепоздрави на всички и като идвате към стз обаждайте се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #72 Отговорено 20 Октомври, 2008 супер беше само дето не останахме и днес , ма имало много работещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #73 Отговорено 20 Октомври, 2008 Другите папараци кво чакат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #74 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) Другите папараци кво чакат? Да,къде са другите снимащи?Даваите материала,че моя е малко! Познайте!Кой е ti6o И кой stan4o? Редактирано 20 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #75 Отговорено 20 Октомври, 2008 А добро утро на всички - нищо че е почти обед .... Да допия кафето , актуализирам антивирусната , служебната поща ....... и ще качвам ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #76 Отговорено 20 Октомври, 2008 Другите папараци кво чакат? Като стана дума за папараци .... Пате , пате, патенце...... Ау - да не сте риба около ТИ6О !!! http://img395.images Дори и СУРОВА !;) http://img522.imageshack.us/img522/628/p1030650wo1.jpg http://img522.imageshack.us/img522/p1030650wo1.jpg/1/w800.png А пък прасенцето ..... горкото ........ http://img368.imageshack.us/img368/9098/p1030737lu9.jpg http://img368.imageshack.us/img368/p1030737lu9.jp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #77 Отговорено 20 Октомври, 2008 Еи,искам си снимките!Само толкова ли ще качите? Я,слагаите всичко! Не виждам линковете.Аиде мързели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #78 Отговорено 20 Октомври, 2008 мойте утре че съм скапан от работа и ще поспя малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #79 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) супер беше само дето не останахме и днес , ма имало много работещи мойте утре че съм скапан от работа и ще поспя малко :) :) :lol:кво стана бе dimy? Редактирано 20 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #80 Отговорено 20 Октомври, 2008 аз за тва не исках да се прибирьм еи и моите снимки http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=5900 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове