Rust 5 #1 Публикувано 7 Октомври, 2008 (Редактирано) Аре баце да си жив и здрав най-вече . На 2ро място портфейла винаги да ти е пълен с десетки левове.Да получиш за рождения ден една яка фацка със загоряла мацка /демек да има загар / Редактирано 7 Октомври, 2008 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 7 Октомври, 2008 хаха, е айде честито и от мен. Сичко най добро и нова хонда в скоро време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 8 Октомври, 2008 Yoooo ... Жимииии.... маааафаааака ... чрд веееееееееее ..... голем да ти порасне витека ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #4 Отговорено 8 Октомври, 2008 Джимбооооо, шемет безподобен такъФФ, да си ми жив и здрав, да слушаш жената, да имаш мноо кинти, нова фейска в най-скоро време (а надявам се и друго ново мероприятие ) и най - вече да си щастлив и да отпразнуваш едно хубаво, Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Д-Ñ€ Конова #5 Отговорено 8 Октомври, 2008 Джимиии, да си жив и здрав! Присъединявам се към всички гореизброени пожелания! Наздраве!И едно леко поздравче с химна на Шубрак - тийм - "Holly driver" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #6 Отговорено 8 Октомври, 2008 батко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #7 Отговорено 8 Октомври, 2008 Честито и от мене пич! Всичко най-добро ти пожелавам: пари, коли и жени и разбира се здраве и щастие. А да..., айде и твоя си подарък за "Р" денят да е фацка с двувалово "сръце" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #8 Отговорено 8 Октомври, 2008 Да са живи и здрави и останалите рожденици ESSONI(29), 6estaka(35), guni(31), ESPRIT(28) - много ХОНДА щастие, колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 8 Октомври, 2008 Честито и от мен колеги и всичко най най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #10 Отговорено 8 Октомври, 2008 Честито на всички,живи и здрави.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #11 Отговорено 8 Октомври, 2008 OOOOo Гоши жив и здрав да си ни бацкаааа!Много радости и късмет и мно любов...........Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #12 Отговорено 8 Октомври, 2008 Жив и здрав да си. Много положителни емоции ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #13 Отговорено 8 Октомври, 2008 Тенкю пипълЩом и духовия оркестър се обади вече съм щастлив :)Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #14 Отговорено 8 Октомври, 2008 Жими, аре и аз да ти турна един живот и здраве върху всичките! И много Friends да гледаш, запазил съм места на дивана пред ТВ на следващото мероприятие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #15 Отговорено 8 Октомври, 2008 оооо джими - честит рожден ден - жив и здрав и всичко по по най - наздраве аре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glupi 0 #16 Отговорено 8 Октомври, 2008 (Редактирано) ей хайде и аз да се отчета )Джимииии честит рожден ден, много здраве, щастие, пари, жени и многоооооо хубави коли ( Хонда разбира се) Редактирано 8 Октомври, 2008 от Glupi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове