Jump to content
Pavkata

Ел. антена на Del Sol

Recommended Posts

Здравейте,имам следния проблем - ел. антената на Del Sol-а ми, при включване и изключване на плеъра не се разпъва/прибира напълно. Едната част от петте някак си е залепнала, запецнала и пречи на цялата работа. Огледах я, определено не е огъната. Въртях и дърпах с клещи, но не ще да помръдне... Някой има ли идея каква може да е причината за този толкова дребен, но също толкова дразнещ проблем? Също така дали е възможно и как мога да я оправя, или трябва направо да я заменя?Благодаря предварително!

Редактирано от Pavkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някоя от секцийте е доста зацапана и съответно задържа. Пробвай с WD 40, или някакъв друг почистваш спрей. Да постои малко след като я пръснеш и след това когато включваш - изключваш плеъра ако не се е раздвижила се опитай да й помогнеш с натиск, или дърпане.Ако успееш с раздвижването без да я изкривиш не е лошо да я смажеш след това лекичко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Здравейте,

имам следния проблем - ел. антената на Del Sol-а ми, при включване и изключване на плеъра не се разпъва/прибира напълно. Едната част от петте някак си е залепнала, запецнала и пречи на цялата работа. Огледах я, определено не е огъната. Въртях и дърпах с клещи, но не щ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Ако водещото жило ти е ок, а има някакъв друг механичен проблем пиши едно ЛС, имам автоматична от Акорд, предполагам е същата, с прецакано жило, останалото и е ОК, може от двете да събереш една.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви наистина за помоща! Тия дни ще се опитам да я разглобя и да видим кой кум, кой сват...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има китайски ел.антени по 30-40лв., ако твоята не стане ,слагай една такава и си ок :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз имам 3-4 комплекта ел антени,ако не оправиш твоята звънни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отварянето на антената е лесно,да я извадиш обаче е ОТВРАТИТЕЛНО :punk: ,така че успех ти желая колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пръсках, пръсках днес... вятър и мъгла :tooth:Тая събота или неделя ще се заема със сложната задача по изваждане/разглобяване... успеха май наистина ще ми е нужен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...