Pavkata 2 #1 Публикувано 6 Октомври, 2008 (Редактирано) Здравейте,имам следния проблем - ел. антената на Del Sol-а ми, при включване и изключване на плеъра не се разпъва/прибира напълно. Едната част от петте някак си е залепнала, запецнала и пречи на цялата работа. Огледах я, определено не е огъната. Въртях и дърпах с клещи, но не ще да помръдне... Някой има ли идея каква може да е причината за този толкова дребен, но също толкова дразнещ проблем? Също така дали е възможно и как мога да я оправя, или трябва направо да я заменя?Благодаря предварително! Редактирано 6 Октомври, 2008 от Pavkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogosk 0 #2 Отговорено 7 Октомври, 2008 Някоя от секцийте е доста зацапана и съответно задържа. Пробвай с WD 40, или някакъв друг почистваш спрей. Да постои малко след като я пръснеш и след това когато включваш - изключваш плеъра ако не се е раздвижила се опитай да й помогнеш с натиск, или дърпане.Ако успееш с раздвижването без да я изкривиш не е лошо да я смажеш след това лекичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shoty 0 #3 Отговорено 7 Октомври, 2008 Здравейте, имам следния проблем - ел. антената на Del Sol-а ми, при включване и изключване на плеъра не се разпъва/прибира напълно. Едната част от петте някак си е залепнала, запецнала и пречи на цялата работа. Огледах я, определено не е огъната. Въртях и дърпах с клещи, но не щ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc #4 Отговорено 7 Октомври, 2008 Ако водещото жило ти е ок, а има някакъв друг механичен проблем пиши едно ЛС, имам автоматична от Акорд, предполагам е същата, с прецакано жило, останалото и е ОК, може от двете да събереш една. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #5 Отговорено 8 Октомври, 2008 Благодаря ви наистина за помоща! Тия дни ще се опитам да я разглобя и да видим кой кум, кой сват... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 9 Октомври, 2008 Има китайски ел.антени по 30-40лв., ако твоята не стане ,слагай една такава и си ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 9 Октомври, 2008 Колега и аз имам 3-4 комплекта ел антени,ако не оправиш твоята звънни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #8 Отговорено 9 Октомври, 2008 Отварянето на антената е лесно,да я извадиш обаче е ОТВРАТИТЕЛНО ,така че успех ти желая колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #9 Отговорено 10 Октомври, 2008 Пръсках, пръсках днес... вятър и мъгла Тая събота или неделя ще се заема със сложната задача по изваждане/разглобяване... успеха май наистина ще ми е нужен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове