Jump to content
Guest Dedovoto

Какво е това животинче

Recommended Posts

Guest Dedovoto
http://www.carandclassic.co.uk/car/C52813Ха сега :hondarulez:Писна ми да се 4удя дали 6те опра некой бордюр или квото там... е тва животно мисля 4е ми ре6ава проблемите :rolleyes: за градски и офф роуд изпълнения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D13C engine with 100bhp. The whole car weighs only 760kg.

Виждам много потенциал тук :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в европа това май се е продавало като Джаз (стария джаз, тогава май Опел са имали модел с име сити):hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P точно така,Европейския модел се води джаз!има една такава в мобилето!онзи ден ходих да я видя!изглежда доста прилична и се чудя дали да я взема! Редактирано от hondajapan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имал съм честта да се возя на точно такава въшка автоматик и бях поразен от факта, че нямаше само кожен салон. От собственика знам, че има само 3-4 бройки в България попаднали тук по-скоро като недоразумение. След лека катастрофа в протокола от КАТ пишеше Сивик, защото не съществува City ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

и двете от тези три са във Варна!бяла и червена!бялата е с ръчни скорости,а червената е автоматик с всички екстри!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал да тествам тази оси4ка някой ден :thumbs1: дано ми изпадне такова в ръцетеБлагодаря за из4ерпателните мнения

Редактирано от Dedovoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ganchev

Едно приятелче има такава, с десен волан, много добре си вози и добре се набира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dedovoto

Едно приятелче има такава, с десен волан, много добре си вози и добре се набира.

Да чукнем сре6ти4ка из варни4ката някаде ;)Бирата от мен чипса от вас ;) Редактирано от Dedovoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...