Fero 9 #1 Публикувано 4 Октомври, 2008 Пускам тази тема понеже си мисля,че и българия има с какво да се гордее,а именно с иноваторски идеи които са променили нещо в начина ни на живот.Нека тука да отбележим тяхното присъствие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #2 Отговорено 4 Октомври, 2008 Няма,вси4ко е зад границата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 4 Октомври, 2008 Няма,вси4ко е зад границата....така е. Поне по-голямата част. Тука сме иноватори тип побългарители Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 4 Октомври, 2008 Иноватор... ами не знам дали се счита, но колегата Informer е нещо като иноватор-изобретател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #5 Отговорено 5 Октомври, 2008 Иноватор... ами не знам дали се счита, но колегата Informer е нещо като иноватор-изобретател. сподели какво е направил или изобретил!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 5 Октомври, 2008 Това http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=17779 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове