bate_em4o 55 #1 Публикувано 3 Октомври, 2008 Здравеите колеги.Не съм писал тук нито ред досега,но попаднах на това и се заинтересувах: Та въпросите ми са следните: Как става повдигането на колата? Няма ли да се наруши стабилноста? При двигателя(зад и над него) има една щанга ли,реика ли,която оригинално липсва,нещо с окачването ли е свързано? На някои може да му са смешни въпросите ми но имайте предвид,че никога не съм пипал нещо по кола.Така,че обясняваите като на индианец-фотоапарат! Иначе ми хареса визуално как изглежда колата а и от практична гледна точка е по-добре да е по-височка.(ходя по баирите) Благодаря предварително за отговорите и съветите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #2 Отговорено 4 Октомври, 2008 Абе пичове,никои ли няма да ме просветли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #3 Отговорено 4 Октомври, 2008 (Редактирано) Това над инжекцията е Strut bar - хваща се за двата ботуша за да не се суче купето. Да, като са повдигнали така колата стабилността ще се наруши, защото се измества центъра на тежестта. Това, което гледаш ти е тунинг изцепка в интерес на уникалността. Редактирано 4 Октомври, 2008 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове