K1r1L 860 #1 Публикувано 2 Октомври, 2008 (Редактирано) чета аз и гледам изведнаж ми се привидя 152 мили после се успокоих че е километриами не е нормално 152 да вдига към 170 вдигат... от тоя модел Редактирано 2 Октомври, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 2 Октомври, 2008 Според мен на газ си е напълно нормална тая скорост ако е било наравно де , а ако ти е надута газта да гори 20 на 100газ , тогава може и 180 на вдигне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARBON 0 #3 Отговорено 2 Октомври, 2008 ето д13б2 колко може да направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 2 Октомври, 2008 Зависи от пътя дали е равен , нагорнище или надолнище Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #5 Отговорено 2 Октомври, 2008 На равно беше.Значи явно е нормално за това двигателче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #6 Отговорено 2 Октомври, 2008 Писах ти лично съобщение ама да взема да напиша и тука . Погледни си системата за изходящите газове ... демек гърнета и катализатор, ако имаш. При мен се оправи проблема след изтърбушване на задното гърне. Е не е напълно изтърбушено де има още вата вътре, ама вече не ми се вадеше пък и толкова явно стига щото колата пак си върви добре вече. Ако си сигурен че не е от гърнето може нещо да е спъната от настройките на инжекцията или дросела, но не съм голям специалист и не мога да ти кажа много по върпоса. Казвам го защото на едно Рено 19 беше такъв случая и се оказа че клапата не отваря напълно (докрай демек). Но не знам да каже някой дет разбира повече или дет си е патил. Само да попитам от кога ти го прави тоя проблем и ако си сменял нещо скоро може от него да е. Така по веригата може да се намери проблема. Успех И пиши като го оправиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARBON 0 #7 Отговорено 2 Октомври, 2008 На равно беше.Значи явно е нормално за това двигателчена сток кола с д13б2 и дават 170 км мах,но като имаш плочка за газ ....може затова да стига само до 150 нека колегите на газ с д13б2 да споделят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #8 Отговорено 2 Октомври, 2008 d13 е карб.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARBON 0 #9 Отговорено 2 Октомври, 2008 аз с моя драгстер съм ги докарвал 190 но с 100 октана и леки доизработки по двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #10 Отговорено 2 Октомври, 2008 С какъв размер гуми карате ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest angel_16v #11 Отговорено 2 Октомври, 2008 махнал съл катализатора о ново задно гърне.гумите са 175/70/р13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #12 Отговорено 2 Октомври, 2008 Хъм...Мирише ми на съединител... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #13 Отговорено 2 Октомври, 2008 (Редактирано) не е отделя много добре! Редактирано 2 Октомври, 2008 от angel_16v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #14 Отговорено 2 Октомври, 2008 Леле пак се почва........честно колеги ще си купя Д13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #15 Отговорено 3 Октомври, 2008 Аз не карам мн извън града.Явно е направена за икономия така и за пазене на двигателя.Ше си е оставя така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове