Nikolay 0 #1 Публикувано 2 Октомври, 2008 Здравейте, някой има ли логично обяснение защо на моята англичанка /6 ген хечбек/ като пусна парното от всички изходи духа топло, само от централния духа студено!? И това е независимо дали колата взима въздут отвътре или отвън. А най интересното е че като пусна да духа към предното стъкло, от средата духа напълно студено, а когато пусна да духа навътре, от централните изходи се усеща някакво загряване, но съвсем минимално, в сравнение с другите.....луда работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 2 Октомври, 2008 Колега и аз съм така. И май така си е фабрично. Ако искаш да не духа толкова студено от там смъкваш палеца на доло(този който е между двете централни духалки). Ама при мен като пусна да духа към пътниците и почва да си духа топло от там(ако палеца не е на синьо). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #3 Отговорено 2 Октомври, 2008 колега и при мен е така.нямя страшно да умрем от жега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Good-T 0 #4 Отговорено 3 Октомври, 2008 Когато затоплиш купето и пуснеш средните духалки да духат студено към лицето си ще разбереш защо е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове