west bam 107 #41 Отговорено 4 Октомври, 2008 Коелги намерихте ли някой алтернативен вариян за сменя на ЕКО-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RossPopov 28 #42 Отговорено 4 Октомври, 2008 За Арената си прав .... ама там само ние липсваме Арената в Младост-4 - под Камбаните - огромен паркинг и няма кой да те напсува. Само магистралните "домакини" дефилират нагоре-надолу... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #43 Отговорено 4 Октомври, 2008 Да .... за тая арена си прав . Но има 2 минуса :1 - местоположението е малко на пи*ка си материна2 - нали обичаме да си гледаме колите - ще е разкарвация от 2рия етаж до паркинга , който е отзад . Но пък ако е по-празничък паркинга може да си връткаме по някое друго завойче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #44 Отговорено 5 Октомври, 2008 (Редактирано) Съжалявам че се намесвам, но точно до басейна на ЦСКА има огромен паркинг, бившия на басейна, а сега...празен. До него има бензиностанция на ЛуКойл, малка, но има кафе, бира и сандвичи. Отсреща е сервиза на Дунев, имат заведение с доволно маси, но работят до към 20, 20.30ч. Редактирано 5 Октомври, 2008 от Fido Dido Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #45 Отговорено 5 Октомври, 2008 на Арената в Младост сте ми перфектни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #46 Отговорено 5 Октомври, 2008 на Арената в Младост сте ми перфектни Аиде бе?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rysel4e 1 #47 Отговорено 5 Октомври, 2008 (Редактирано) понеже съм нов в клуба,кажете къде да ходя във вторник вечер?Пред ЕКО-то или на паркинга на BILLA,или ва се разкарвам до младост...? Редактирано 5 Октомври, 2008 от rysel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #48 Отговорено 5 Октомври, 2008 супер аз живея до арената.ТАМ СЪМ ВСЕКИ ДЕН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове