Jump to content
Guest harpi

Смених рейката и пак има луфт волана

Recommended Posts

Guest harpi

Преди 1 месец си смених хидравличната рейка, щот клопаше много обаче купих за 150лв от един колега който каза че я е рециклирал преди 5000 км и я сложих обаче клопането не се оправи, особено когато карам по павета...също така има луфт волана и дори когато съм спрял, като го въртя на ляво и надясно се чува клопането...и понеже един познат ми каза че може да не е от рейката а имало някакъв лагер или няква там джаджа не разбрах каква на кормилния прът, която се разбивала....Та да ви попитам някой има ли идея освен рейката какво друго може да е и има ли друг елемент по оста на волана?Като по ходовата част съм сменил горни носачи и шарнири и се предполага че всичко останало е на 6!Защото много ме дразни това клопане.Мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си цялата ходова част и ако е ок, виж карето на кормилния прът.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest harpi

Всичко е ок по ходовата част каза моя човек, но явно за карето става въпрос, ще ходя да я разглбят пак, щот ако са ми продали скапана рейка аман вече тряя си рециклирам старата за 250 лв.. и само дето дадох 150 лв. за втора употреба и труд за смяна...ама дано е карето :lol:Мерси за съвета тия дни ще ходя да го видят тогава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятел, имам същия проблем и след смяна на хидравликата пак имаше. Тропа на желязо в волана нали. Ами има едно каренце на кормилня прът- долу до педалите- и то тропа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каретата са два броя и мисля,че това тропане идва от тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...