Kassy 0 #1 Публикувано 29 Септември, 2008 http://www2.imgshare.eu/?file=i/B0b03670.jpg Този красив хондак видях днес докато оставяхме една кола да се прави! На собственика искам само да кажа че адски много ми хареса! преди време го бях срещнал на пътя адски красива кола! евала разбрах че си и сменял двигателя! невероятна е просто! браво за старнието и любовта към колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #2 Отговорено 29 Септември, 2008 Собственикът се казва Илко и за съжаление май не пише във форума. Иначе за колата съм съгласен, къса нерви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kassy 0 #3 Отговорено 29 Септември, 2008 помислих че пише щото на номера му има стикер Fan Club Hondaи изглежда като надписа на форума и на сайта...за това!но момчето яко се е потрудило казаха ми малко история за колата!надявам се някой ден и моята да заблести така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 29 Септември, 2008 Civic B18C4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове