Jump to content
Guest Gan_san

Какво става ?

Recommended Posts

Guest Gan_san

Ако перката не ти се включва проблема е включвателя, а термостата може да е бил изправен. Гарнитурата на главата струва скромните 37 лева на Рейнц... но дали само смяна на гарнитура ще те оправи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега отвиваш капачката на радиатора на работещт двигател на място даваш повечко гас праи ли фонтан до капака гарнитурка на главата.... само внимаваи да не се изгориш :D по признаците който казваш си е 1иста гарнитурка... савет от мен не я караи колата така защото може да поизкривиш главата и още куп неща....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж дали датчика на радиарора ти работи. За ауспуха не се притеснявай, по всяка вероятност е от конденза, който изчезва след дълго каране градско.

Редактирано от Fido Dido

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега отвиваш капачката на радиатора на работещт двигател на място даваш повечко гас праи ли фонтан до капака гарнитурка на главата.... само внимаваи да не се изгориш :rolleyes: по признаците който казваш си е 1иста гарнитурка... савет от мен не я караи колата така защото може да поизкривиш главата и още куп неща....

не е задьлжително да ти прави фонтани в радиатора- а иначе просто си пипни маркучите на топьл мотор ,ако ти се виждат по-твьрди от нормално . гарнитура при теб 100 процента това е проблема просто си провери и главата като сваляш старата виж и клапаните и ако шлаифаш- припасване,успех- и един сьвет от мен така и така отваряте погледнете и отдолу мойта за малко да я затворя и си викам бе я дай да погледна и -трьгнал биелен лагер буталото леко повлякло , запечени че чак препечени сегменти абе ........а и аз трьгнах от гарнитура

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еи ти много се уплаши бре - шлаиф на глава припасване и смяня на гумички -118 лв,гарнитура , сегменти и биелни лагери - 210 пв- така че нищо страшно няма- а и щях да забравя - магазин "Самурай" пловдив- много точни пичове :P :P :)колата е акорд ф18а3 по точно нещо средно между ф18а3 и ф18б2 а може би и нещо друго абе голем филм :P:):P

Редактирано от sturshel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

???? и сигменти и биелни лагери ли трябжа да се сменят ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sturshel

не бе човече,просто ти дадох пример че частите не са скьпи- отворете я и ще си каже!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...