Jump to content
chicho

въпросче?

Recommended Posts

привет на всички,купих си ровър 216 с хонда мотор. искам да попитам окачването също ли е хонда и някой може ли да ми каже дали джанти 14 от хонда ще ми станат? благодаряна мотора пише: D16A8E331102

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вий си разтоянието между болтовете.то е важно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И 200 и 400 серията има модели с хондов двигател. На 600 всички бензинови атмосферни са Хонда.На "Сивик" джантите стават, както и части от окачването.

Редактирано от sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И 200 и 400 серията има модели с хондов двигател. На 600 всички бензинови атмосферни са Хонда.На "Сивик" джантите стават, както и части от окачването.

И кой по точно на 200 и 400 е хондов мотор ако не е тайна.За окачването не споря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам за по старите но има роувъри 200 и 400 аз говоря за тези след 96-97 а не за тези на базата на Хонда Кончерто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Rover :

1.4 на всички модели е английски мотор - К серия.

От 1993 до 1999г. хондовите бензинови атмосферни двигатели са на моделите :

216 купе

216 гти

416 комби

618

620

623

827

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

Да ама тези роувъри не са до 99 година ами до 1995 това искам да кажа специално за 216 купе и 216 ГТИ въпреки че трябва да е ГСИ.

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами двигателя не е присаждан,хонда си е,пише го и на кутията на възд. филтър,колата е 216 купе,до колкото ми казаха се води GTI,питам за джанти,защото смятам зимата да слагам стоманени,не ми се кара с оригиналните джанти,ще взема да ги изкрива а и зимата си е хубаво с стоманени джанти. Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...