Jump to content
Filippo

Ще си купувам хонда !

Recommended Posts

Здравейте фенове и приятели на хонда ! Честно казано не съм много наясно къде точно да се обърна към вас , но бих искал някой друг съвет . Винаги съм бил голям фен на хонда ( в момента нямам кола ) ,преди съм карал опел . Сега имам възможност да се сдобия и аз най-после с такъв автомобил , само искам малко информация , колата която ми предлагат в момента е - Honda Civic 1.6 16v ESI , 1995 г. колата е 125 конски сили (има всички екстри , но за мен най-важното е че има климатик ). Току що е внесена от чужбина , по-късно ще ви кача и снимки . Цената която ми предлагат е 4000 лв. Въпросът ми е заслужава ли си ? Не е много нова , но е хонда , а и мисля че мотора е доста добър . Чакам съвети ! Мерси ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не му мисли колата е доста добра и парите са им както трябва...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега и добре дошъл във форума имам абсолютно същата със всички екстри за модела.Преди две години я вземах за 5200,колата е прекрасна не е VTI но пак върви,а и разхода е приличен.Ако е наред не се колебай скачай в нея УСПЕХ :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрашей колега, взимай и не се чуди.Страхотна цена, аз съм със същата и я взех за 4500лв. април месец.Колата е страхотна - гори прилично, върви страхотно, направо е приказка.Аз съм супер доволен.п.п. Аз на моята и свалих цената от 5700лв. на 4500лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...