Jump to content
Данчо

Пътуване извън града

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

нещо ми се бъгна компа и го постнах на ново и ся права едит !!! .някой модератор да я делне цялата тая излагация

Редактирано от uBaHoB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,има ли някой който ще пътува в четвъртък или петък рано сутринта за Варна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета, утре следобед около 15:00 , а може и по-рано, ако шефа излезе човек, ще пътувам към Сливен с минаване през Стара Загора. Връщане евентуално неделя следобед след 17:00 най-късно понеделник. Малко е разтегливо връщането, защото още не знам дали ще почивам или не.Пари неща, компанията е достатъчна, най-много една количка от шела :) Ако некой има път нататък да звънка, да го взимам с мен.0886 37 47 10 - Виктор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп колеги в петък вечер патувам София-Видин пътя минава през Враца и Монтана та ако някой иска и там може да го оставя. Тръгване около 6 и нещо вечерта. Ако някой се интересува пишете на лични. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Бях забравил за тая тема, добре че я дигнахте. Значи в събота около 16:00 тръгвам от Пловдив през Стара Загора за Сливен, ще сме 3-ма но има едно място в колата и ако има желаещ го качвам. Връщане в неделя следобед най-вероятно след 17, 18:00 !!!Пишете на лични аз всеки ден съм онлайн

Редактирано от TanKista

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последно време май само аз си пиша тука :blush1: В събота към 15:30 пътувам посока Казанлък по карловския път, като последна спирка ми е Павел Баня или Долно Съхране. Връщане неделя следобед, предполагам не по-късно от 18:00.0885 458517 - Виктор или на Лични :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако има някой за Ст.Загора мога и от там да мина, само да има компания :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сряда сутрин Пловдив София.тръгване към 8 сутринта връщане обратно към Пловдив ранния следобед.цена на превоза: едно кафе от ОМВ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои кьм Шумен и врьщане в Пловдив

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неделя късния следобед Пловдив-София, склонен съм да тръгна по удобно време на спътника :cool: .Връщам се понеделник ранния следобед към Пловдив.Цена на превоза: кафенце от ОМВТел. за контакт: 0878876364

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре, петък (30.10.2009), някой ако иска да ми прави компания София - Пловдив, да заповяда. Тръгвне 17:00. Цена 0лв.Връщане - понеделник сутрин, 7:30 тръгване от Пловдив.Тел. нула_осем_осем_9300585

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Велико Търново-->София, днес (30.03.2010) към 16.00~16.30089 43 090 34

Редактирано от d_r_tushe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...