jorkaeff 1 #1 Публикувано 25 Септември, 2008 Колеги, извинявам се ако някъде има такава тема, обаче нищо не намерих. Проблемът ми е следния: Бутончетата за настройка на часа и минутите (h/m) стоят като имитация и не могат да се натиснат въобще. бутончето reset работи и се натиска, но другите две не.Въпроса ми е има ли някакъв специален пиниз ( с игла или нещо подобно) или просто са счупени. Чудя се защото пък и двете ли едновременно да са се прецакали, а и като я взех часовника си беше настроенБлагодаря на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
илия 1 #2 Отговорено 25 Септември, 2008 Пробва ли като дадеш на контакт да свериш 4асовника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #3 Отговорено 25 Септември, 2008 Ами не. Пробвал съм само докато колата работи, но копчетата не се натискат.Благодаря ще пробвам дано пък тогава да проработят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest go6i11 #4 Отговорено 25 Септември, 2008 другия вариант е, ако наистина не ти работят бутоните в 1.00 часа откачваш клемата на акумулатора закачваш я отново след 10 секунди и ХОП ГОТОВО чАСОВНИКА ТИ Е СВЕРЕН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове