stykiaz 0 #1 Публикувано 25 Септември, 2008 Здравейте,тъкмо си мислех, че съм я стегнал, но отидах на реглаж и там видяха още неща, които в другите 2 сервиза не видяха (някой от варна ще ми препоръчва ли някой който наистина разбира от Хонди ??? )Та първо видяха разбити шарнири, хлопаха си. Като ги гледам маи са евтини и монтажа им не е много ?Другото е втълки на задния мост, селенови ли им викат? Те какви цени са и монтажа им горе долу ? Че като ги гледам май много неща се свалят докато се стигне до тях ? Че много пари глътна тоя месец..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #2 Отговорено 25 Септември, 2008 Аз скоро сменях шарнири, цените им се въртят около ~30-40лв, като имаше разлика от 5-10лв м/у горен и долен.Струва ми се че някой продаваше шарнири тук във форума, поразрови се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 25 Септември, 2008 ако кажеш за ква кола става въпрос напраов равен няма да имаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #4 Отговорено 25 Септември, 2008 Honda Civic 98г английско изпълнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #5 Отговорено 25 Септември, 2008 (Редактирано) четох във един вестник класация на най-безпроблемните коли в щатите като на 1-во място беше Toyota със най-чести проблеми в електрониката, а на 2-ро беше Honda с най-често срещани проблеми по окачването, BMW мисля че го даваха на 6-то място, а Mercedes беше на 11-то Редактирано 25 Септември, 2008 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #6 Отговорено 25 Септември, 2008 Веднъж да я подкарам и ще проверя тая теза !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове