Jump to content

Recommended Posts

Да попитам като си пусна парното и флизат някви боклуци листа туй онуи защо така при вас така ли е и как може да се оправи :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаше една тема с решение на проблема. Ако имаш място за филтър на A/C си сложи там. Ако нямаш потърси темата за която ти говоря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по това време като окапват листата направо е ужас като пусна парно некви шумки ми се бутат с очите и насекаде по колата така е и про мен мн кофти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5та генерация нямат. Мисля че се разглабя пластмасата под чистачките и се слага мрежа за комари примерно, за да се влизат гадости

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре дано не вали ще си поиграя да си го направя че сичко става шума ватре като го пусна :rolleyes: а да попитам някакаф лек в тоя дъжд нищо се не вивда чистачки парнота глупости джама се маглив стои !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на двата въпроса има отговори в форума !!! Използвай търсачката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси бате ше видя кво ше направя дано се оправи че в тея даждове карам на сляпо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш климатик, го пускаш да поработи оше като се качиш (на топло).Ако забуршеш стъклото и седи мазно и не се бърше добре, ти е спукан радиатора за парното и от там отива антифриз по стуклата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...