Lakomnik 1 #1 Публикувано 24 Септември, 2008 Да попитам като си пусна парното и флизат някви боклуци листа туй онуи защо така при вас така ли е и как може да се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 24 Септември, 2008 имаше една тема с решение на проблема. Ако имаш място за филтър на A/C си сложи там. Ако нямаш потърси темата за която ти говоря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #3 Отговорено 24 Септември, 2008 мерси ще потарся да видим ще се справя ли !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #4 Отговорено 24 Септември, 2008 по това време като окапват листата направо е ужас като пусна парно некви шумки ми се бутат с очите и насекаде по колата така е и про мен мн кофти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #5 Отговорено 25 Септември, 2008 смени си филтъра на купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 25 Септември, 2008 5та генерация нямат. Мисля че се разглабя пластмасата под чистачките и се слага мрежа за комари примерно, за да се влизат гадости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #7 Отговорено 25 Септември, 2008 Утре дано не вали ще си поиграя да си го направя че сичко става шума ватре като го пусна а да попитам някакаф лек в тоя дъжд нищо се не вивда чистачки парнота глупости джама се маглив стои !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 25 Септември, 2008 И на двата въпроса има отговори в форума !!! Използвай търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #9 Отговорено 26 Септември, 2008 мерси бате ше видя кво ше направя дано се оправи че в тея даждове карам на сляпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #10 Отговорено 26 Септември, 2008 Ако имаш климатик, го пускаш да поработи оше като се качиш (на топло).Ако забуршеш стъклото и седи мазно и не се бърше добре, ти е спукан радиатора за парното и от там отива антифриз по стуклата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #11 Отговорено 27 Септември, 2008 Няма само парно имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове