Jump to content
PaFKaTaSsS

Излизане на балончета във разширителния съд

Recommended Posts

Когато се натиска педала за газта излизат балончета във разширителния съд и колата губи мощност вместо да "дава" мощност. Колата се кара на газ..Та сигорно ли е, че от гарнитурата, за да знам дали да отварям двигатела.. бтв.. не става дума за Хонда : ) :lol:п.с.става дума за москвич, не се смейте - ползвам го за учебна кола :lol::P тъй де преди седмица маркучето беше спукано и полувината вода беше изтекла.. колата не беше карана без течност и не ми е ясно как ще се изгори гарнитурата.. може би не е обезвъдушена все още.. някои казват, че трудно се обезвъдушава.. и още един въпрос.. сега като я паля (ако е от гарнитурата) могат ли да станат други поражения :lol:

Редактирано от PaFKaTaSsS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери да не се е спукала мембраната на изпарителя и да ти вкарва газ в антифриза. :lol:Провери и маслото да не е станало на боза.

Редактирано от Nikolcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

Провери да не се е спукала мембраната на изпарителя и да ти вкарва газ в антифриза. !!!

доста вероятно. Спри газта и пробвай на бензин да ли пак е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже съм карам москвича на бащата....та на мене ми е направило впечатление, че когато падам газ и ефекта е същия който описваш. Според мен братята руснаци не са изчислили толкова добре системата за охлаждане на големите тешки зверове, и се получава едно завихряне на водата в мотора. Нащето москве бе дефорсак 1500 на около 190000 км и не сме му сменяли гарнитура на главата. В мойте ръце е видял доста зор признавам си. Един път пред каките (нали съм гъзе) 7м. диря от гумите оставих (голям звер), та после какво ми чу главата като разглобихме диференциала (щото тропаше)......4 зъба на едното планотно колело ги нямаше. Страшна кола беше !!! едно удобно като в фотьол, мека задна седалка, грациозно окачване, и много удобен за ......., но нещата се променят, ламарината и металите ръждясват, и ние с тях............... ;)

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и още един въпрос.. сега като я паля (ако е от гарнитурата) могат ли да станат други поражения ;)

Ами може да спукаш глава ако прегрее (ако вече не си я спукал).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...