Jump to content
ivo7

относно една обява за Honda Civic

Recommended Posts

Здравейте, нов съм във форума. Поздравявам ви за добрия форум. Надявам се най-скоро време и аз да се сдобия с една хондичка. Спрял съм се на Honda Civic 6 генерация до 90hp. Ходих да гледам една Honda по обява от mobile.bg. Тъй като не разбирам въобще от коли, а и нямам някой приятел който да е в час, искам да ви попитам относно тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu...%EC%E0%F2%E8%EA. Ако някой случайно е ходил и я гледал да сподели впечатленията си. Нещата които аз забелязах, че дясното огледало е увито с една лента скоч да прикрепя самото огледало да не падне, предполагам че проблема е в машинката. Другото нещо което се вижда, е че решетката на въздуховода на централната конзола, точно над радиото е счупен. Също така има и някои леки забележки отвън по купето. Двигателя ми се стори че работи добре, само че докато я бяхме запалили (около 5мин.) подържеше високи обороти в порядъка на 1300-1400об/мин. Благодаря ви предварително за отговорите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен колата е скъпа. Миналата година си взех същата само, че 98 за 4200. Намери поне един човек които да разбира поне малко, да прегледа съединителя, окачването, купето - двигателя едва ли е зле. Аз от мойта ходичка бях много доволен. А високите убороти са, че колата е студена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

Според мен колата е скъпа. Миналата година си взех същата само, че 98 за 4200. Намери поне един човек които да разбира поне малко, да прегледа съединителя, окачването, купето - двигателя едва ли е зле. Аз от мойта ходичка бях много доволен. А високите убороти са, че колата е студена

защо да е скъпа след facelift е , но все пак заради тези 75 коня и аз си мисля ,че цената и е височка но не и толкова скъпа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не се хварляй веднага, аз когато си търсех кола(март,април) имаше сумати коли за около 5000 лв. и тая като гледах е 75 к.с. по-добре си вземи 90 к.с. виж тази http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi сподед мен е по-добре.А и като гледам как са я лъснали, не можеш да разбереш да ли не е телко нещо от двигателя.Аз моята също я взех от автокъща, но да ти кажа много немърлиша работа от страна на продавача, както са я свалили от автовоза така си я продаваха.И ние отидохме още преди да са отворили да не я палят предварително, защото знаеха, че ще идваме.Много съм доволен от моята.И лошото на повечето автокъщи е, че свалят почти всичко от колата - CD, летите джанти, новите гуми и т.н.До като това от човек, който си е карал колата или сам си ги внася по-рядко се среща.Щото после ще се :huh: видиш в чуду колко може да ти излезе да си напраших колата горе-долу по твоите изисквания.Успех сигурен съм, че ще намериш най-доброто. :huh: :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За след фейлифта е екстра цената, а че е 75 коня се оправя лесно за 10 лева и е 90 коня. :huh: Ще се прегледа тази кола тия дни, ако има впечатления ще се сподели. П.С. Спасе, оправи линка, дай на обявата Open in new window и тогава линка, че така не се отваря. поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, нов съм във форума. Поздравявам ви за добрия форум. Надявам се най-скоро време и аз да се сдобия с една хондичка. Спрял съм се на Honda Civic 6 генерация до 90hp. Ходих да гледам една Honda по обява от mobile.bg. Тъй като не разбирам въобще от коли, а и нямам някой приятел който да е в час, искам да ви попитам относно тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu...%EC%E0%F2%E8%EA. Ако някой случайно е ходил и я гледал да сподели впечатленията си. Нещата които аз забелязах, че дясното огледало е увито с една лента скоч да прикрепя самото огледало да не падне, предполагам че проблема е в машинката. Другото нещо което се вижда, е че решетката на въздуховода на централната конзола, точно над радиото е счупен. Също така има и някои леки забележки отвън по купето. Двигателя ми се стори че работи добре, само че докато я бяхме запалили (около 5мин.) подържеше високи обороти в порядъка на 1300-1400об/мин. Благодаря ви предварително за отговорите.

я си погледни личните съобщения! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sorry за ликна но пак ми излиза така може да е от Вистата.Зададох Хонда Сивик,1998-99,климатик и така.излиза една за 5900 лв. в София

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази Хонда като я гледам е 98-ма, защото таблото си и е от преди фейслифт-а. 99-00 са с друга централна конзола, а за 75-те коня не се притеснявай, както е казал колегата по-горе с 10 лв. си вече 90 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си купих абсолютно същата Хонда преди няколко месеца за 4000лв.Единствената разлика която виждам е, 4е аз нямам климатик, но за сметка на това я взех с хубави лети джанти, а на тази не се виждат такива.Мисля, 4е ако не бързаш с покупката, можеш да я намериш по-евтино.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази Хонда като я гледам е 98-ма, защото таблото си и е от преди фейслифт-а. 99-00 са с друга централна конзола, а за 75-те коня не се притеснявай, както е казал колегата по-горе с 10 лв. си вече 90 коня

Аз си мислех че след фейслифт-а има само външни промени като, предната решетка, фаровете и др, а и също и тапицерията в купето. Двигатела е с номер D14Z1, до колкото аз прочетах той се произвежда от 99г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4- жилна ламбда а пьк кво ли е тва животно "централна конзола"........??????!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stanislava

4- жилна ламбда а пьк кво ли е тва животно "централна конзола"........??????!!!!!

Явно съм избягала от този урок :) Тръгвам за поправителния... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

централната конзола си е същата на всички 96-00. разликата вътре е тапицерията на седалките, чи 1.4 имат airbag и лампа за горивото. може да има още някоя дреболия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

такава е конзолата само на хамериканскитe 99-00, на колегата manniakk и надявам се и моето скоро :rolleyes:

Редактирано от ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rulemaker

Ами значи грешката е моя, аз си мислех че след фейса са така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...