honda-vtec 6 #1 Публикувано 22 Септември, 2008 Може ли да се намери изпускателен колектор с катализатор за D15Z8 защото моя колектор се спука, и ако може на какви пари? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #2 Отговорено 22 Септември, 2008 (Редактирано) Първо добре дошъл във форума Цената в Бултрако, на нов колектор с катализатор ако не ме лъже паметта беше около 1500лв. (или 2300лв. не помня вече )За втора ръка по моргите - не зная Ето как аз лично си реших проблема:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...&hl=д15з8Можеш естествено да си сложиш и спортен изп. колектор 4-1 или 4-2-1.Има оферти в раздел купува/продава - прегледай ги.Колегите сигурно ще дадат и други мнения по въпроса Редактирано 22 Септември, 2008 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #3 Отговорено 22 Септември, 2008 (Редактирано) Не ми се иска спортен изп. колектор 4-1 или 4-2-1. защото разхода ще скочи .П.П.Докато беше здрав колектора разхода на дълго беше 5,5 с фарове и климатик,а сега е 7,2.А при теб как е? Редактирано 22 Септември, 2008 от honda-vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #4 Отговорено 22 Септември, 2008 (Редактирано) Може да се завари с СО няма никакъв проблемИзминал съм с такъв над 30хил кмп.п. В двата края на пукнатината се правят дупчици до 4мм ,за да не може отново да тръгне да се пука и се заваря Редактирано 22 Септември, 2008 от pit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #5 Отговорено 22 Септември, 2008 П.П.Докато беше здрав колектора разхода на дълго беше 5,5 с фарове и климатик,а сега е 7,2.А при теб как е?При мен в момента при смесено каране (80% извънградско + 20% градско; София), без "ръчкане" разхода ми е около 6л./100км (без климатик). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове