Madison 2 #1 Публикувано 22 Септември, 2008 Някой може ли да ми обясни това за какво е в колата ми? С какво ми помага? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 22 Септември, 2008 (Редактирано) Ами подозирам, че това е нова кола - да кажем, 8gen или някой акорд... това е новата система заместваща хидравличния волан с електрически такъв - подпомага усилието като въртиш волана - така не трябва да се набираш с цялата си тежест на него за да завъртиш гумите в някоя посока.Или простичко казано - това е системата, която замества хидравличния волан с електрически. Редактирано 22 Септември, 2008 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #3 Отговорено 22 Септември, 2008 на баща ми тойотата е с такава "ел. хидравлика" и на място волана се върти без абсолютно никакво усилиес малкото пръстче можеобаче колкото по-бързо караш толкова по-трудно ставапри 50 км/ч е долу горе нормално както на моята колапри 120-130 км/ч вече става трудночко с цел без да искаш да не изскочиш от пътяпредполагам това е идентична система, само че с друго наименование Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madison 2 #4 Отговорено 22 Септември, 2008 Еми.. моята кола е Honda Civic 2004 година. Волана се върти доста по-трудно от колкото на Ауди-то ми. Само забелязвам че с по-висока скорост волана става по прецизен. Но все пак какво предимство ми дава това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 22 Септември, 2008 Предимството е да не правиш грешки при завиване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове